jelen Napisano 27 Sierpnia 2005 Napisano 27 Sierpnia 2005 Marcin sorka za przerobke imienia, niechcący... :oops: :oops: ;-) :wink: ::smile::
Robal1991 Napisano 28 Sierpnia 2005 Napisano 28 Sierpnia 2005 O to co znalalem na temat JB na innym 4um :roll: "Czytalem gdzies, ze Prodigy JB uzyskal miano "niezniszczalnej" ramy. Z innych zrodel wiem, ze Duncon robi bardzo slabe ramy i serwis totalnie olewa klientow."
Marc1n Napisano 28 Sierpnia 2005 Napisano 28 Sierpnia 2005 "Czytalem gdzies, ze Prodigy JB uzyskal miano "niezniszczalnej" ramy. Z innych zrodel wiem, ze Duncon robi bardzo slabe ramy i serwis totalnie olewa klientow." Wystarczy wszytsko przekręcić na:"Czytalem gdzies, ze Prodigy JB uzyskal miano szybko rozwalającej się ramy" "Z innych zrodel wiem, ze Duncon robi bardzo dobre ramy, jak za swoją cenę(hardtaile i mastiff) i serwis totalnie dba o klientow" Prodigy to "niedorób" od DC. Taka prawda. Postaw sobie Amstaff'a i JB koło siebie i zobacz jakie oszczędności musieli robić...za dużo ich i zaważne elementy "niedorobili" i nie chodzi mi o jakiś lakier itp. Co do serwisu i ramek. DC ma fajne ramki, ale ulegają uszkodzeniom. Więć jak jest napisane, że gwara jest dożywotnia, to jest i tyle. Oczywiście na wady materiałowe, żeby nie było. Nawet nie ma problemu, jak ktoś ma specialne malowanie itp. zaraz wszytsko robią. Czasami nawet haki darmo dają :-o Więc nie są źli :wink:
Robal1991 Napisano 28 Sierpnia 2005 Napisano 28 Sierpnia 2005 No ja to tylka znalazlem na innym 4um :evil: a co do DC nie mam nic. Sam napisalem do nich czy nie mogl bym dostac jakies materialy reklamowe. DC ma fajne ramki w szczegolnosci do DH.
Marc1n Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 DC ma fajne ramki w szczegolnosci do DH.NO nie bardzo. Ramki do DH czystego to to nie są, a kosztują tyle co Santa Cruz'y itp. Więc niezafajna oferta swoją drogą.
mati00046 Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 Siema . Czyli tak jak w temacie chcialem sie zapytac czy rama prodigy johny bravo to dobry ioplacalny wybor i czy sie nie psuje prosze o odpowiedzi.Oto strona z rama http://www.rowerowy.com/ramy/prodigy/rama_johnny_bravo.html .Prosze o szybkie odpowiedzi.
dejot Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 A zależy jeszcze do czego ma służyć na niej rower złożony ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.