Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odnośnie wypadu nad morze - jeździliśmy już kilka razy do Pobierowa i Międzyzdroji, większość bocznymi drogami więc ruch samochodów mały, dla lewobrzeża to będzie 220-230km w obie strony. Ja proponuję termin pod koniec sierpnia 27-31, zależy jeszcze od pogody. Średnia całej trasy ~26km/h ok 8,5h samej jazdy.

Napisano

witam, ja chyba jutro przejade sie do miedzyzdrojow. ze 3 lata temu ost raz tam jechalem, unikajac "trojki", ale teraz za cholere nie moge sobie przypomniec jak jechalem. z prawobrzeza wychodzilo jakies ok 90 km w jedna strone. jak mozesz to podaj swoje trasy, bede wdzieczny.

Napisano

Ja jutro jade do rodzinki koło kamienia pomorskiego :)

A na wypad nad morze jestem jak najbardziej za....

ps. Tomuś taką trasą jadę zawsze nad morze. Mówiłem ci to jest szlak turystyczny i jutro przejadę go po raz 3 w tym sezonie :)

Napisano

Poszukuję "przewodnika" po Puszczy Bukowej w sobotę (22) lub niedzielę (23)?

Może jakaś większa grupka by się uzbierała?

Napisano

Naprawdę nie ma przewodnika? Jak by co to znam tylko trasę maratonu.

Panowie jeździmy coś w weekend ale w teren. Musze się odegrać za ostatni wypad do Schwedt :P

Napisano

Naprawdę nie ma przewodnika? Jak by co to znam tylko trasę maratonu.

Panowie jeździmy coś w weekend ale w teren. Musze się odegrać za ostatni wypad do Schwedt :)

Ja jestem za śmiganiem po Bukowej, ale jak nie będzie chętnych to pojadę "gdziekolwiek" :P

Napisano

To może o 10.00 w niedzielę na polanie przy Szmaragdowym (tam gdzie start/meta Gryfa). Dla lewobrzeżnych proponuję spotkanie pół godziny wcześniej tam gdzie ostatnio (czyli na dole Wyszyńskiego przy kioskach). Dajcie znać kto będzie.

Oby tylko pogoda dopisała.

Napisano

ja szosę zawsze chętnie, wieczorami po pracy min 40km po miescie i kolo Arkonki, jesli ktos ma ochote posmigac wspolnie to niech da znac. W tą niedzielę niestety mnie nie ma, ale jak by jakis wiekszy wypad sie szykowal to jestem za.

pozdro!

Napisano

Ja na niedzielę chętnie. Jeśli na szosę to pozwiedzałbym szlaki u naszych zachodnich sąsiadów jeśli w teren to Bukowa.

Napisano

W niedziele to na pewno szosa, trzeba oponki zmienić.

Najlepiej gdzieś do niemieć, może do Altwrp alb innej ciekawej miejscowości.

Napisano

To mam cel podróży, chyba że ktoś proponuje coś ciekawszego.

Tym razem miejsce spotkana Głębokie - godzina do ustalenia np. 10:30

Napisano

To w niedziele 10.30 na głębokim. A jak ktoś chce to jutro o 10.00 pod Turowskim i jedziemy do puszczy.

Jutro o 10.00 bardzo chętnie bym się wybrał, ale pracodawca o tej porze to pozwala mi zrobić jedynie przerwę na drugie śniadanie :D

W niedzielę o 10.30 przy wejściu na kąpielisko(na skrzyżowaniu przy światłach).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...