Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dajcie znac jak jakies konkrety i 11.30 po mszy to tez sie zapisze znam kilka szlakow za gobalowka jak nie bedzie za duzego kaca to jade z wami

Napisano

Jutro planujemy jakiś dłuższy wypad, 100-120km. Start z prawobrzeża, kierunek prawdopodobniej gryfino i dalsze wioski, 10.00 rondo w zdrojach, pisać kto jest chętny :> prędkość przelotowa 30-35km/h

Napisano

jak dla mnie 12 to też lepiej :) ale myślałem, że to dla innych będzie za późno. A jak by ktoś był bardziej z centrum to możemy ruszać z Zamku lub od Orłów i zahaczyć o Głębokie.

Napisano

zielony/brązowy(nie jestem w stanie określić tego koloru) rower typu dirt/street z żółtym koszykiem na bidon - marka GT, jeansy i żółte okulary B)

golarz ty też proszony o jakiś znak rozpoznawczy ;)

Napisano

Srebrny rowerek author agang, będę ubrany w rowerową siwą koszulke ;) Będę stał o 12 idealnie pod napisami przy orłach B)

Napisano

Następnym razem można zebrać większa ekipe i turystycznie i rekreacyjnie przejechać się gdzieś nad jeziorko na ognisko albo cos :thumbsup:

Co o tym sadzicie?

Napisano

to ja zapraszam do przeczytania relacji z obejrzenia zdjęć ze wspólnego śmiganka do Berlina na Zjazd Gwiaździsty ;) Niektórzy zrobili po 500km!!!

a w samym berlinie bylo kilkaset rowerzystów. Link tutaj: http://www.rowerowy.szczecin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1267:-fahrrad-sternfahrt2010-berlin&catid=19:relacje&Itemid=288

No i 13 czerwca zapraszam do Szczecina na Święto Cykliczne - Wielki Przejazd Rowerowy.

Więcej informacji na stronie Rowerowego Szczecina.

Święto Cykliczne to święto szczecińskich rowerzystów. 13 czerwca zaczynamy od Wielkiego Przejazdu Rowerowego. W jednej grupie, w barwnym korowodzie, przejedzie przez miasto kilkuset rowerzystów.

Po ponad godzinnym kluczeniu rowerumi po szczecińskich ulicach zawitamy w Parku Kasprowicza. Czekać tam na nas będzie wiele niespodzianek – festyn rowerowy, wystawa nietypowych rowerów, muzyka, nagrody, konkursy. Każdy rowerzysta będzie miał okazję wziąć udział w loterii nagród rowerowych, a przede wszystkim… dobrze się bawić!

swieto_cykl_2010.jpg

Napisano

Witam, ostatnio przyszło mi śmigać samemu, ale jak ktoś chętny to można się umówić na wspólne wypady, śmigam miedzy policami-warszewem-osowem-głębokim, często i po mieście i parku kasprowicza, a jestem z polic, jak popracuje trochę nad kondycją to i do puszczy bukowej mogę się wybrać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

W Niedzielę tj 04.07 kręcimy do Schwedt. Wszystkich chętnych zapraszamy na godzinę 9:30 w Zdrojach obok Biedronki :)

Tempo spokojne chyba że ktoś pociągnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...