Grazio Napisano 25 Lutego 2010 Napisano 25 Lutego 2010 Tą ilość kolarzy to napisałeś w systemie binarnym?
Grazio Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 No dzisiaj było grubo. Ponad 15 osób (Chyba sezon się zaczyna). Ale .... z różnych przyczyn nie wytrzymałem tempa
MM85 Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Grazio - Kurcze bym wiedział ze będziesz na 100 to bym się bardziej z motywował i był w niedziele tak byłem tylko w sobotę. DAMIAN24 - Tempo grupy z głębokiego 27,30,32,35 jeżdżą coraz mocniej i szybciej, na ful nie ma szans. Ale możesz się wybrać z nami nie długo na jakiś wypad w teren.
DAMIAN24 Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 niezłe tempo... na Reignie na 100% bym nie wyrobił... a na sztywniaku to po dosyć dużej przerwie w większych wycieczkach może 27km/h było by osiągalne jak bym slicki założył za to w teren z chęcią wyskoczę, w końcu muszę pożądnie Talasa wypróbować
Grazio Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 a jakie tempo zapodajecie? Tempo na początku było niezłe ok 30-35km/h. Niestety odpadłem w Buku (nogi odmówiły posłuszeństwa po siłowni). Aktualnie w lesie jest masakra, więc pozostaje szosa (zalecane slicki i ewentualnie błotniki). Grazio - Kurcze bym wiedział ze będziesz na 100 to bym się bardziej z motywował i był w niedziele tak byłem tylko w sobotę. Nie chcę przypominać, ale to ty rzuciłeś hasło na jazdę w sobotę i niedzielę o 10.
DAMIAN24 Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Tempo na początku było niezłe ok 30-35km/h. Niestety odpadłem w Buku (nogi odmówiły posłuszeństwa po siłowni). Aktualnie w lesie jest masakra, więc pozostaje szosa (zalecane slicki i ewentualnie błotniki). No to tempo na pewno nie jest dobre jak dla mnie, żeby się rozkręcać po zimie. Wystarczy mi max. 25km/h Co do sytuacji w lesie to wiem jak jest i ja bym tego masakrą nie nazwał, lekkie bagienko przeplatane jeszcze śniegiem...
MM85 Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Co wy gadacie w lesie jest super, leśni ludzie ścinają drzewa, odłamują gałęźmi i układają je na drodze, można śmigać Zdjęcie z dzisiaj. Jeszcze rzucam hasło że codziennie o 10 na głęboki, ale nie gwarantuje mojej skromnej osoby za to na 90% będą ze dwie osoby
skolsik Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Czy ktoś byłby chętny do stworzenia podobnej grupy ale z prawobrzeża, nawet dwu osobowej ? Zarówno w teren jak i na szosę. Bo na głębokie w tą i z powrotem to dla mnie praktycznie dodatkowe 60 km
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 z jakiej części prawobrzeża jesteś? bo ja jednak często jeżdżę do Puszczy Bukowej więc na jazdę terenową możemy się w razie czego umawiać.
skolsik Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Jestem z Wielgowa, do puszczy zazwyczaj wjeżdzam od strony Płoni.
Grazio Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Jeszcze rzucam hasło że codziennie o 10 na głęboki, ale nie gwarantuje mojej skromnej osoby za to na 90% będą ze dwie osoby Nie chcę nikogo obrażać, ale codziennie o 10 to mi wygląda na spotkania bezrobotnych/emerytów/rencistów/wagarowiczów. O tej porze roku "ludzie pracujący" mają do dyspozycji tylko weekendy. Do zobaczenia w weekend (jeśli nie będzie padać).
thomash Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Czy ktoś byłby chętny do stworzenia podobnej grupy ale z prawobrzeża, nawet dwu osobowej ? Zarówno w teren jak i na szosę. Bo na głębokie w tą i z powrotem to dla mnie praktycznie dodatkowe 60 km Ja Dopóki w terenie będzie taki syf jak teraz to raczej szosa. Poniedziałek-czwartek mam czas od ok 15, piatek, sobota, niedziele praktycznie wolne. Fajnie jakby były ~3 osoby do regularnej jazdy bo samemu czasami motywacji brakuje zeby sie ruszyc z domu.
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 jak ja będę miał wolne weekendy to z chęcią moge się na teren w Puszczy umówić, jednak szosa to nie dla mnie
thomash Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 W puszczy jeszcze bardziej można się zajechać niż na szosie
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 heh... wiem i o to chodzi, lecz mnie po prostu szosa nudzi niemiłośiernie , szosą to ja w ten weekend może pojadę z kumplem do krzywego lasu i powrót przez Niemcy, ale to nie dla przyjemności tylko, żeby porządnie rozruszać kości po zimie czyli trasa ponad 100km no i, żeby trochę zobaczyć. Jednak szosa to może marne 10% moich wyjazdów.
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 dam linka bo nie chce mi się opisywać http://www.gryfino.pl/WrotaGryfina/chapter_56734.asp
Bimbromir Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Jestem chętny na Bukową - od tego tygodnia planuje zacząć tam treningi, tylko dojazdy z centrum są troche meczące oraz czas mam dopiero po 17
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 z centrum? ja ze Starego Miasta mam 12km i jakoś nie narzekam , dojazd trasą Zamkową jest całkiem znośny.
thomash Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Po 17 to teraz jeszcze jest ciemno... Ja od jakiegoś czasu nie mogę się ogarnąć i cały czas choruję, ale myślę że za tydzien juz bedzie ok i można jakąś grupkę zebrać żeby regularnie pojeździć na szosie. DO puszczy bukowej wczesniej niż za miesiąc nie ma sensu jechać.
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 czy ja wiem, mi np. błoto w Puszczy nie przeszkadza więc raczej wcześniej niż za miesiąc pojadę, a po ciemku też się całkiem fajnie śmiga, wystarczy w miarę dobre oświetlenie i nawet nie jest to jakoś bardzo męczące. Bimbromir chciałbyś może w tą środę jechać?>> bo może ja też po 17 będę miał czas
Bimbromir Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Błota i śniegu miejscami dość dużo w lasach (w niedziele jeździłem ok 30km po wyspie Wolin, była masakra... ). Jutro mam zaplanowany rower, jak przemoge się na bukową to napisze wrażenia Edit, środa może być na Bukową, najwyżej jutro na Głębokie skocze
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 no wiesz, jak chcesz to możemy w środę polecieć na Głębokie, Puszcza tak ale faktycznie jak jest jasno a przy Głębokim są takie ścieżki, że nawet po ciemku się nie najgorzej jeździ. Jeszcze ci jutro wszystko potwierdzę bo mi harmonogram dnia często się zmienia i nie wiem czy w środę mi coś nie wyskoczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.