Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To był taki teaser. Pełna wersja do nabycia na CD-Rom za jedyne 29.99zł :D

Po pięćdziesiąt procent dla aktorów z każdej sprzedanej płyty :)

Napisano

Kolejny udany wypad, wszystkich rozpierała energia i nikt nie chciał wracać do domu.

Wober - nie dał byś rady dzisiaj, był taki hardcor :P i nie szkodzi że nie dałeś znać że cie nie będzie, naprawdę na ciebie nie czekaliśmy.

Napisano

Tak jest, dziś chłopcy nieźle przykoksili. Niestety morale grupy nie było zbyt wysokie, a po okrążeniu Binowskiego osiągnęło dno :D . Przynajmniej jest filmik ze zjazdu. Były by dwa ale coś się pokrętło przełączyło :P. Wstawiłem na jutuba, jakość jest fatalna. Próbowałem wstawić próbkę filmu bez kompresji, ale mam problemy z wysyłaniem. Jak się uda to dodam później. Generalnie mój wysoce wysublimowany helmetcam całkiem nieźle się spisał :D.

Tak mniej więcej wygląda filmik bez kompresji, tylko coś stracił na płynności po przycięciu. Miejsce mi się na FTP skończyło Help :P.

zjazd1.rar

zjazd2.rar

Napisano

Dziś frekwencja dopisała, były aż 2!! osoby. Ja i Tomek ;). Mimo wczorajszego deszczu nie było takiego strasznego błota. Kilka filmików nagranych. Na razie wrzucam jeden. Zjazd z nad szmaragdowego po trasie XC. Gdyby nie babety pod koniec, to prędkość była by całkiem przyzwoita ;).

W głębi puszczy ukochane służby leśne od rana przygotowywały specjalny odcinek nowej trasy XC, oto efekty:

1

2

Reszta filmów jak się zuploaduja na jutuba.

I kolejne 2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...