urbanek18 Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Jestem zainteresowany tą koszulką. Nie mam w planach kupOwania na razie spodenek rowerowych. I moje pytanie jest następujące. Czy jeśli do tej koszulki założę niebieskie spodenki bądź co bądź trochę sportowe nie będę wyglądał śmiesznie?
PMichalak Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Wiesz to jest taka "podkosuzlka" i raczej nie nosi się tego na wierzchu. W chłodniejssze dni możesz zakładać pod zwykłą koszulkę kolarską, więc musisz poszukać czegoś innego co Ci się spodoba. Czy śmiesznie? Wątpie, ja jeżdżę w koszulkach kolarskich i mam spodenki które z zewnątrz wyglądają na nieobcisłe i wg mnie wygląda to normalnie, może tylko troche mniej profesjonalnie
Rzadzu Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Obchodzi Cię to? Ja bardzo często jeżdżę w bojówkach Smith'sa i zwykłej koszulce termoaktywnej - do tej pory nie zauważyłem "szyderczych" spojrzeń.
hudy Napisano 25 Lipca 2009 Napisano 25 Lipca 2009 Teraz po ulicach ludzie chodzą tak poubierani, że ciężko się czymkolwiek ośmieszyć W tej sferze nastąpiło już niezłe rozluźnienie i zmiana podejścia społeczeństwa
urbanek18 Napisano 25 Lipca 2009 Autor Napisano 25 Lipca 2009 Ok dzięki za odpowiedzi. Kupię więc chyba to i na razie będę ją zakładał na gołe ciało potem dokupię jeszcze jakąś koszulkę termoaktywną
kilroy Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 W termoaktywnym podkoszulku i zwykłych spodenkach bardzo często jeżdżę i nic sobie z tego nie robię, a dość dobrze to wygląda. Co do połączenia koszulka kolarska + zwykłe spodenki, to powiem szczerze, że mocno średnio to pasuje. Widziałem jednego osobnika ubrany w takie połączenie i czasami plecy było mu widać, a gdyby kupił rozmiar większy to już by na nim wisiała. I jak mówił mój znajomy, lepiej kupić spodenki kolarskie bo tyłek nieco dostaje i jeździć w zwykłej koszulce, a potem kolarską dokupić. No, ale to Twój wybór.
adriansocho Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 Ej no Urbanek, co z Tobą nie w porządku? Możesz zakładać co chcesz a przede wszystkim to w czym Ci wygodnie. Ja np. nie lubię się pokazywać w samych spodenkach rowerowych i na wierzch zakładam zawsze jakieś tanie bojówki (krótkie). Za to na górę przeważnie koszulka rowerowa.
urbanek18 Napisano 27 Lipca 2009 Autor Napisano 27 Lipca 2009 JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI! Dużo mi pomogliście, spodenki też niedługo kupię tylko muszę jeszcze sobie dorobić.
benek Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 ... Co do połączenia koszulka kolarska + zwykłe spodenki, to powiem szczerze, że mocno średnio to pasuje. Widziałem jednego osobnika ubrany w takie połączenie i czasami plecy było mu widać, a gdyby kupił rozmiar większy to już by na nim wisiała.. . Widocznie taka z niej była koszulka kolarska przecież typowe mają przedłużany tył, nawet te luźniejsze pod MTB - przynajmniej FOX-y, Biemme Hang, ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.