Skocz do zawartości

[koszulka]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem zainteresowany tą koszulką. Nie mam w planach kupOwania na razie spodenek rowerowych. I moje pytanie jest następujące. Czy jeśli do tej koszulki założę niebieskie spodenki bądź co bądź trochę sportowe nie będę wyglądał śmiesznie?

Napisano

Wiesz to jest taka "podkosuzlka" i raczej nie nosi się tego na wierzchu. W chłodniejssze dni możesz zakładać pod zwykłą koszulkę kolarską, więc musisz poszukać czegoś innego co Ci się spodoba.

Czy śmiesznie? Wątpie, ja jeżdżę w koszulkach kolarskich i mam spodenki które z zewnątrz wyglądają na nieobcisłe i wg mnie wygląda to normalnie, może tylko troche mniej profesjonalnie :icon_wink::rolleyes:

Napisano

Obchodzi Cię to? Ja bardzo często jeżdżę w bojówkach Smith'sa i zwykłej koszulce termoaktywnej - do tej pory nie zauważyłem "szyderczych" spojrzeń.

Napisano

Teraz po ulicach ludzie chodzą tak poubierani, że ciężko się czymkolwiek ośmieszyć :rolleyes: W tej sferze nastąpiło już niezłe rozluźnienie i zmiana podejścia społeczeństwa :icon_wink:

Napisano

Ok dzięki za odpowiedzi. Kupię więc chyba to i na razie będę ją zakładał na gołe ciało potem dokupię jeszcze jakąś koszulkę termoaktywną

Napisano

W termoaktywnym podkoszulku i zwykłych spodenkach bardzo często jeżdżę i nic sobie z tego nie robię, a dość dobrze to wygląda. Co do połączenia koszulka kolarska + zwykłe spodenki, to powiem szczerze, że mocno średnio to pasuje. Widziałem jednego osobnika ubrany w takie połączenie i czasami plecy było mu widać, a gdyby kupił rozmiar większy to już by na nim wisiała. I jak mówił mój znajomy, lepiej kupić spodenki kolarskie bo tyłek nieco dostaje i jeździć w zwykłej koszulce, a potem kolarską dokupić.

No, ale to Twój wybór.

Napisano

Ej no Urbanek, co z Tobą nie w porządku? Możesz zakładać co chcesz a przede wszystkim to w czym Ci wygodnie. Ja np. nie lubię się pokazywać w samych spodenkach rowerowych i na wierzch zakładam zawsze jakieś tanie bojówki (krótkie). Za to na górę przeważnie koszulka rowerowa.

Napisano
... Co do połączenia koszulka kolarska + zwykłe spodenki, to powiem szczerze, że mocno średnio to pasuje. Widziałem jednego osobnika ubrany w takie połączenie i czasami plecy było mu widać, a gdyby kupił rozmiar większy to już by na nim wisiała.. .

Widocznie taka z niej była koszulka kolarska ;) przecież typowe mają przedłużany tył, nawet te luźniejsze pod MTB - przynajmniej FOX-y, Biemme Hang, ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...