tichy Napisano 13 Lipca 2005 Napisano 13 Lipca 2005 Możliwe że po prostu nie dowidzę, ale nie znalazłem takiej opcji...
Hammer Napisano 13 Lipca 2005 Napisano 13 Lipca 2005 Na żadnym forum nie ma takiej możliwości - nie chcesz pisać to nie pisz - kont się dla zasady nie usuwa.
jurasek Napisano 13 Lipca 2005 Napisano 13 Lipca 2005 czy wiesz że będzie nam Ciebie brakowało ?? zastanów sie jeszcze
wsfetrze Napisano 13 Lipca 2005 Napisano 13 Lipca 2005 A to ciekaw jestem co by się wyświetlało przy postach? Gość czy może Były użytkownik...
tichy Napisano 13 Lipca 2005 Autor Napisano 13 Lipca 2005 Czemu chcesz nas opuścić :?: :eek: Od przyszłego miesiąca będę miał (dodatkowo) stałą pracę (nareszcie)... Na forum bardzo lubię siedzieć ale zdaję sobie sprawę że nie nie będę miał czasu się udzielać... prawdo- podobnie przez bardzo długi okres czasu... skoro nie będę korzystał to po co nabijać statystykę :?: Póki co usunąłem 2 z 3 kont emailowych, gadu-gadu, jabbera i zawiesiłem bloga, z usenetu też chyba zrezygnuję. Lubię się socjalizować przez interenet ale robota jest związana z kompem więc po pracy nie będę pudła dotykał -- wychodzi -- praca 5-8h + "praca do domu" 2-3h + zlecenia -- różnie... a ja po 12 godz. siedzenia przed kompem wymiękam. pozdro. [ Dodano: 2005-07-13, 16:32 ] A to ciekaw jestem co by się wyświetlało przy postach? Gość czy może Były użytkownik... Widziałem coś takiego... gość miał, jeśli mnie pamięć nie myli nicka: romanxc --- i przy tym nicku był napis ,,usunięty'', zresztą to mało istotne konto przecież może zostać... niech sobie leży... pytałem z ciekawości...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Lipca 2005 Mod Team Napisano 13 Lipca 2005 dokladnie moze po pewnym czasie sie odezwiesz nie widze potrzeby kasowania konta :wink: tez mam prace tez mam dni ze siedze po 8 godzin w robocie pzy kompie przez caly tydzien mimio to wracam i troche popykam
fryta Napisano 14 Lipca 2005 Napisano 14 Lipca 2005 Szkopda byłoby usunąć twoje posty :sad: Nie raz byłeś pomocny, zostaw nam swoje posty dla potomności ;-)
Tooreck Napisano 14 Lipca 2005 Napisano 14 Lipca 2005 heh zachowujesz sie jakbys sie ze swiatem żegnał... :roll:
tichy Napisano 16 Lipca 2005 Autor Napisano 16 Lipca 2005 heh zachowujesz sie jakbys sie ze swiatem żegnał... :roll: Bo to mniej więcej tak wygląda... tzn. mój kolega na przykład w pampersie pracował... inny sypiał w robocie bo nie opłacało mu się do domu wracać 8) u mnie chyba nie będzie tak źle ale hardkor mam gwarantowany :mrgreen: ps1. ten co spał w robocie nie zakładał pampersa bo sracz miał w pokoju gdzie siedzał :| ps2. pytanie było bardziej z ciekawości niż z konieczności...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.