Skocz do zawartości

[koło]nowe lekkie kolorowe

micha09

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, w ostatnim czasie chodza mi po glowie plany zlozenia nowego kola do xc pod tarcze. Obecnie jezdze na: obrecz Alexrims G2000 [465g] + piasta novatec [4 lozyska maszynowe 398g] kolor czarny. I teraz moje pytanie co polecacie chodzi mi tylko o obrecz [ 100zl max] bo piaste kupie raczej shimano alivio [70zl bo na wiecej mnie nie stac i jesli producent dobrze podaje to jest dosc lekka no chyba ze macie cos lepszego pod tarcze za ta cene?] prosze tez o porade o kolory :P chce sie wyroznic chociaz kolorem. Kolo oczywiscie tylne i obrecz nie za duzo ciezsza moze i lzejsza :D [i wlasnie tu problem bo nie moge do tych 100 zl cos lekkiego znalesc]. Z gory dziekuje za poswiecenie jakze cennego czasu :)

Napisano

Chyba nie ma tanich i lekkich kolorowych obręczy.

Najtaniej wyjdzie farba w sprayu i przemalowanie tej co masz ;) , a następnie założenie jej w nowym kole :D

Napisano

ja tylko zapytam, czy aby na pewno masz swiadomosc, ze zmieniajac obecne kola na alivio+kolorowa obrecz, zrobisz sobie krzywde? tj tak jakbys mial czarne punto i stwierdzil, ze jednak lepszy bedzie czerwony maluch

Napisano

Alexrims fd26 zolta do kupienia za 80zl albo jak znajdziejsz to i za 50. poza tym spojrz jak to bedzie wygladac. moze sie okazac ze maskarycznie :)

Napisano

Hmm.... co do KRZYWO to ja mam dwa kola te kola + piasty novatec tylko myslalem zeby zrobic sobie kolo na tyl pod tarcze, ale zostane przy wypowiedzi NABIALA i chyba koniec o marzeniach z tarczowka przy tym budzecie, przeciez nie wymienil bym punto na malucha :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...