Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój rower po niedzieli wyglądał tragiczniej(-:

Jutro wtorek to nic odkrywczego z mojej strony ,przeważnie jest po poniedziałku(-: Wybiera się ktoś na wtorkowe WKK ?

Napisano

uk, czemu myjesz czysty rower??? ;)

Agrykolę i okolice dziś kręcę, ew. Szczęśliwice, ew. jakieś Moczydło czy co tam jeszcze się nawinie - ok. 19.

Jacyś chętni?

Napisano

ukaniex, a czy Ty przypadkiem nie mieszkasz przy Czechowa od strony Petofiego.

Zdarza mi się czasami widywać białego Canyona, a i standard wykończenia łazienek tego osiedla wydaje mi się znajomy :whistling: Zdaje się, że dzisiaj właśnie widziałem jak leciałeś przez patio.

Może jutro w końcu zdejmę kurz z ramy po tygodniu nic_nie_robienia.

Do zobaczenia może w Bielańskim

Napisano

My byli tu i tam i też było bardzo ciekawie.

Ale to może niech już ukaniex powie ;)

Powrócił był... przypomina mi się scena z "Chłopaki nie płaczą" i motywem A. Kaszpirowskiego, kark mnie nap...ala, a na... ręce mam jakąś wysypkę. icon_mrgreen.gif

No co Wam mogę powiedzieć, ciężkie te podjazdy na Szczęśliwicach, a zjazdy... tam sam diabeł palce maczał. devil.gif

Okaże się jutro rano, jak zawyję żałośnie... icon_mrgreen.gif

ukaniex, a czy Ty przypadkiem nie mieszkasz przy Czechowa od strony Petofiego.

Zdarza mi się czasami widywać białego Canyona, a i standard wykończenia łazienek tego osiedla wydaje mi się znajomy :whistling: Zdaje się, że dzisiaj właśnie widziałem jak leciałeś przez patio.

Może jutro w końcu zdejmę kurz z ramy po tygodniu nic_nie_robienia.

Do zobaczenia może w Bielańskim

Zgadza się w 100%. icon_cool.gif

Też mieszkasz na tym osiedlu?

Napisano

Powrócił był... przypomina mi się scena z "Chłopaki nie płaczą" i motywem A. Kaszpirowskiego, kark mnie nap...ala, a na... ręce mam jakąś wysypkę. icon_mrgreen.gif

No co Wam mogę powiedzieć, ciężkie te podjazdy na Szczęśliwicach, a zjazdy... tam sam diabeł palce maczał. devil.gif

Nie wiem czy coś maczał, ale na pewno kopał ;). Specjalnie pod rowery w anielskich kolorach, czarnych nie rusza ;).

Napisano

Pomirot, jak się zatem stało, że jeszcze na siebie nie trafiliśmy mieszkając blok w blok? icon_mrgreen.gif

Ehh... chyba nici z rajdowania przez kilka najbliższych dni, a co jest bardziej niż pewne, kupuję latarnie na przód. dry.gif

Napisano

rowerzystow jest wszedzie sporo, trudno tak bez konkretnego umowienia sie na godzine i miejsce "sie odezwac".

chyba na razie to pogoda nam nie sprzyja. bloto jest okropne w bielanskim. moze w sobote bedzie lepiej.

na wszelki wypadek bede zagladac tutaj co jakis czas.

ps. mam rowerek cube analog 2010 - bialo-zielony

Napisano

Wczoraj przejeżdżałem przez bielański, błoto jak błoto, im więcej tym fajniej. ;)

W sobotę jestem out of reach, ale jutro chętnie wyskoczę.

Napisano

ukaniex- na dwa tygodnie wylatuję teraz w góry, więc spikniemy się jak wrócę. Oczywiście dwa koła targam ze sobą :icon_mrgreen:

Mam nadzieję, że szybko nadrobię ostatnie dni nieróbstwa.

Co do Mazovii to było całkiem miło i ... szybko :devil:

Myślę o Szczytnie, bo na 24h nie byłem. Musiałbym zmienić siodło na jakąś kanapę :icon_lol:

Zapewne jutro kompa nie będę odpalał, więc życzę Wam ( i sobie) więcej słońca i do zobaczenia za dwa tygodnie.

Napisano

user_off.png Sol, ruszasz dziś gdzieś w swych godzinach rowerowych? nic nie wyszło nadal boli ale... pedałowanie uśmierza. whistling.gif

user_off.png Pomirot, no koniecznie, sąsiedzi powinni trzymać się razem. rolleyes.gif

Napisano

Taa, ale bez konkretnych planów. W sensie pewnie znowu Szczęśliwice na początek, a później się zobaczy. Może Moczydło i Fort Bema? Stamtąd rzut beretem do Bielańskiego jakby co.

Napisano

Moczydło ok, Fort ok, w ogóle Warszawa ok ;)

Mały popas

vc523_20110707419-1.jpg

Dzisiaj bez przygód, może poza delikatnie rozjechanym czworonogiem.

Ale należało mu się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...