Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mega. Muszę jeszcze dojechać z Bstoku, a to 15 km interwałowej trasy plus powrót. Razem daje prawie giga. Dobranoc, bo nie wstanę i będę miał wyrzuty na sumieniu ;)

Napisano

Co tu tak cicho????

Jutro ostatnia runda podjazdów przed zlotem - czyli Agry lub Szczęśliwice, 20 lub trochę po. Potem tradycyjnie trochę fanu na kopcu albo w parku Rydza-Śmigłego.

Jakby co, zapraszam.

Napisano

Ja jeżdżę od kilku dni sam lub z dziewczyną bo tutaj nic się nie dzieje...

Jutro ok. 12 też gdzieś się wybiorę.

Taki czas. Długi weekend itp.

Ja się zregenerowałam przynajmniej :-)

Napisano

Nie ma co narzekać ;) Co po niektórzy pewnie mają wakacje. W niedziele nie było komu....

Kurde, patrzyłam zazdrośnie, jak piszesz - jadzie kto, a tu nikt ;-)

Może na poranną sesję się pokusisz?

Napisano

Kurde, patrzyłam zazdrośnie, jak piszesz - jadzie kto, a tu nikt ;-)

Może na poranną sesję się pokusisz?

Póki co nalezę do tych co nimają na razie wakacji)-: Nawet jutro chyba nie wybiorę się na WKK)-: Nie zdążyłbym na GIG.Moje uszy domagają się HAłASU :)

Napisano

Póki co nalezę do tych co nimają na razie wakacji)-: Nawet jutro chyba nie wybiorę się na WKK)-: Nie zdążyłbym na GIG.Moje uszy domagają się HAłASU :)

Ta... jakiem ostatnio prawiła - albo rybki, albo akwarium :icon_wink:

Też jutro nie dojadę <_<

Napisano

Że nie można być w dwóch miejscach naraz)-:

U mnie trochę więcej by się przydało rozstrojeń ale ja to chyba już taka zachłanna jestem :icon_lol:

Dobranoc.

Napisano

Co lub kogo i za ile? ;)

Dziś przejechalem z 80km... znowu sam. Nic wsparcia ze strony stołecznej rowerowej braci, nic.

Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk

Napisano

Pewnie bym poszedł gdybym mógł. ;-)

Jestem bezrobotny tymczasowo więc na wakacyjne wycieczki z czystym sumieniem i pełnym portfelem, zasłuże najprędzej we wrześniu. :-(

Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk

Napisano

Facety moje kochane!

Powiem Wam, że jesteście niesamowici i chciałam Wam przekazać słowa mojego uznania w tym co robicie na rowerach.

Nie uzasadnię dlaczego ten wylew emocjonalności z mojej strony - po prostu proszę przyjąć i uśmiechnąć się. (Jeszcze większe uznanie dla kobiet będących tutaj duszą - ciałem na siodle)

Mam nadzieję, coś się skleci (jakiś szybki skok w terenik) mimo okresu wakacyjnego.

Gdyby ktoś chciał się pokusić rankiem - zapraszam... ale od wtorku.

Napisano

Jestem bezrobotny to śpię do 10:00. icon_cool.gif

Sam wyskoczyłem do Bielańskiego,ależ przyjemnie tak po deszczu.. rolleyes.gif

Brudaska trzeba było potem wykąpać... whistling.gif

imag0310c.jpg

P.S.

... zdjęcia z właścicielem tylko na prv. teehee.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...