ukaniex Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Czy nikt podczas długiego weekendu nie wychodzi na rower ... ?
Sol Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Wychodzi. O 5 tradycyjnie pobudka i objazd tej traski http://www.mazoviamtb.pl/foto/suprasl11/mapa.jpg Uk, jak się sprężysz to zdążysz
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Oj, na 8 bym wstał ale o 5... to tylko na ryby mogę się tak skoro świt zrywać. Której właściwie? Giga czy mega?
Sol Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Mega. Muszę jeszcze dojechać z Bstoku, a to 15 km interwałowej trasy plus powrót. Razem daje prawie giga. Dobranoc, bo nie wstanę i będę miał wyrzuty na sumieniu
Sol Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Co tu tak cicho???? Jutro ostatnia runda podjazdów przed zlotem - czyli Agry lub Szczęśliwice, 20 lub trochę po. Potem tradycyjnie trochę fanu na kopcu albo w parku Rydza-Śmigłego. Jakby co, zapraszam.
bobiik Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Jutro będzie inny FUN(-: Koncert w Hard Rock Cafe Zapraszam
RudaMarylka Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Pozdrowienia dla Elfów buszujących dziś w Bielanie ... ktoś jutro przywita słońce na wspominanych wyżej górkach?
ukaniex Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Ja jeżdżę od kilku dni sam lub z dziewczyną bo tutaj nic się nie dzieje... Jutro ok. 12 też gdzieś się wybiorę.
RudaMarylka Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Ja jeżdżę od kilku dni sam lub z dziewczyną bo tutaj nic się nie dzieje... Jutro ok. 12 też gdzieś się wybiorę. Taki czas. Długi weekend itp. Ja się zregenerowałam przynajmniej :-)
bobiik Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Nie ma co narzekać Co po niektórzy pewnie mają wakacje. W niedziele nie było komu....
RudaMarylka Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Nie ma co narzekać Co po niektórzy pewnie mają wakacje. W niedziele nie było komu.... Kurde, patrzyłam zazdrośnie, jak piszesz - jadzie kto, a tu nikt ;-) Może na poranną sesję się pokusisz?
bobiik Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Kurde, patrzyłam zazdrośnie, jak piszesz - jadzie kto, a tu nikt ;-) Może na poranną sesję się pokusisz? Póki co nalezę do tych co nimają na razie wakacji)-: Nawet jutro chyba nie wybiorę się na WKK)-: Nie zdążyłbym na GIG.Moje uszy domagają się HAłASU
RudaMarylka Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Póki co nalezę do tych co nimają na razie wakacji)-: Nawet jutro chyba nie wybiorę się na WKK)-: Nie zdążyłbym na GIG.Moje uszy domagają się HAłASU Ta... jakiem ostatnio prawiła - albo rybki, albo akwarium Też jutro nie dojadę
RudaMarylka Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Że nie można być w dwóch miejscach naraz)-: U mnie trochę więcej by się przydało rozstrojeń ale ja to chyba już taka zachłanna jestem Dobranoc.
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Co lub kogo i za ile? Dziś przejechalem z 80km... znowu sam. Nic wsparcia ze strony stołecznej rowerowej braci, nic. Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk
ukaniex Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Pewnie bym poszedł gdybym mógł. ;-) Jestem bezrobotny tymczasowo więc na wakacyjne wycieczki z czystym sumieniem i pełnym portfelem, zasłuże najprędzej we wrześniu. :-( Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk
RudaMarylka Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Facety moje kochane! Powiem Wam, że jesteście niesamowici i chciałam Wam przekazać słowa mojego uznania w tym co robicie na rowerach. Nie uzasadnię dlaczego ten wylew emocjonalności z mojej strony - po prostu proszę przyjąć i uśmiechnąć się. (Jeszcze większe uznanie dla kobiet będących tutaj duszą - ciałem na siodle) Mam nadzieję, coś się skleci (jakiś szybki skok w terenik) mimo okresu wakacyjnego. Gdyby ktoś chciał się pokusić rankiem - zapraszam... ale od wtorku.
ukaniex Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Ja chętnie ... jeśli temperatura wzrośnie powyżej 25".
RudaMarylka Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Oczywiście, jak nie zbyt wcześnie, to za zimno. Prosiłam kiedyś o numer telefonu, żeby w ten parapet nie walić
ukaniex Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Jestem bezrobotny to śpię do 10:00. Sam wyskoczyłem do Bielańskiego,ależ przyjemnie tak po deszczu.. Brudaska trzeba było potem wykąpać... P.S. ... zdjęcia z właścicielem tylko na prv.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.