Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale mam kurde ochote wpasc ;/

Na razie ciezko mi o kogos do jazdy w okolicy.

Uka - probuj zlapac goldiego... Na pewno ma dobre bo korzystalem, ale co sie z nim dzieje?

• Mod Team
Napisano

Ja się z nim próbuję skontaktować od >3 miesięcy, ale nie daje znaku życia, na gadu, na forum, nie ma go, kupił sobie fulla i nas olał :c

Sporo osób korzystało z jego przecinaczek, ja również :D

Napisano

Kupił fulla i stwierdził, że z plebsem na sztywniakach jeździł nie będzie. :<

Piotr Bobiik rzekł, że Karol wyjechał na poziomki do Holandii... ;)

Napisano

Nie musisz niczego przypalać :) Podgrzewasz rurkę przez kila sekund aż zmniejszy swoją średnicę, zaciskając splot linki

W swoim rowerze wszystkie linki mam zakończone w ten sposób

• Mod Team
Napisano

@UP: Tylko Ukaniex nie chce zakańczać, lecz przeciąć linkę ;)

Jutro pewnie jadę ok 18 do Bielańskiego wypróbować nowy widelec, więc tempo pewnie będzie średniawe, jak ktoś chętny to zapraszam :)

Napisano

Nie musisz niczego przypalać :) Podgrzewasz rurkę przez kila sekund aż zmniejszy swoją średnicę, zaciskając splot linki

W swoim rowerze wszystkie linki mam zakończone w ten sposób

Ale kolega chce linkę przeciąć :wallbash:

Napisano

Nie mam pojęcia jak i dlaczego. Zauważyliśmy to pęknięcie wczoraj jak się umawiałem w serwisie na montaż nowego hamulca. Przy okazji się pochwaliłem niemożliwym do zlokalizowania trzeszczeniem na sztycy i wyszło, że rama pękła pod zaciskiem tuż nad spawem na łączniku.

Ciekawe jak zareagują Niemcy na reklamację. Mam nadzieję, że lepiej niż Polscy dystrybutorzy :)

Napisano

Czyli to tak hałasowało w niedzielę w Kampinosie...

Generalnie przykra sprawa, i co teraz ? Wysyłasz im samą ramę, czy na początek zdjęcia ?

Ciekawe jak to się skończy, trochę mi się zapał na Canyona wystudził, jednak na miejscu to na miejscu.... :confused:

Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Napisano

Na razie tylko opis ze zdjęciami. Ale pewnie będą chcieli żeby wysłać do nich ramę. Czekam co odpiszą i czy odpiszą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...