Yuurei Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Foto zaraz Ci wyślę. Filmik właśnie wrzucam na YouTuba bo na maila to trochę za duży (oczywiście jak by aktorzy mieli coś przeciwko to dajcie znać. Skasuję go i postaram się go Wam wysłać prywatnie jakoś) :-)
RudaMarylka Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Linka poprosimy. A w lesie nie zgubiliśmy się ani razu, jedynie nikt nie miał pomysłu gdzie dalej jechać... W rzeczy samej, zbyt krótko. Ponawiam propozycję o łysych górach... Tyle, że nie wiem jak wyżyjemy z komarami P.S IksC - Arturze, chyba zostałeś samcem Alfa
bobiik Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Filmik już widziałem(-: W moim wykonaniu to nie zjazd tylko ślizg(-:
Yuurei Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 To jak z tym linkiem do niego? Mogę go tu wrzucić? :>
daro77 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Ja poszukiwany nie jestem, można mnie publikować Ale chyba na filmiku mnie i tak nie ma bo ja już zjechałem przed pierwszym klapsem
Yuurei Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Panie i Panowie, sobotni zjazd (bynajmniej nie cenowy) ;-)
bobiik Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 W realu górka była o wiele wyższa niż zdaje się na filmie (-:
lukaszs Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 może wyprzedzam ale czy ma ktoś chęc na wycieczkę w czwartek lub w piątek wyjazd w godzinach od 11 do 13 nie mam sprecyzowanej lokalizacji - jakies pomysły??
allothius Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Cześć, Chętnie dołączę do jakiejś osoby albo grupy, żeby w najbliższy weekend (14-15 maja) pojeździć w okolicach Warszawy. Jeżeli taka osoba lub grupa nie jest zorganizowana, to podejmę wezwanie actimela i sam zaproszę do towarzystwa. Myślałem nad trasą Warszawa(Tarchomin)-Nowy Dwór Mazowiecki-Zegrze Południowe-Warszawa(Tarchomin). Trasa ok. 70 - 75 km. Tempo raczej spokojne (ok. 25 - 30 km/h) - jechałbym pozwiedzać moje nowe sąsiedztwo, ale jeżeli znajdzie się ktoś chętny, dostosuję się. Pan 28 lat, z miła aparycją, bez nałogów Jest dla mnie obojętne czy sobota, czy niedziela. Kto chce jechać - palec do budki.
Gość Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 OO super.Jak miło patrzeć,że ktoś jest chętny na takie dystanse.Ja to niestety odpadam w ten weekend bo już mam zaplanowaną wycieczkę,ale zapraszam na kolejne wycieczki.Ja również się dostosowuje,ale praktycznie jeżdżę 24-28km/h tak niem więcej żeby sił starczyło na dalszą jazdę
allothius Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Siema, siema! Ale asfaltem tak? Może być 100% asfalt (tak wstępnie sobie planowałem), ale może być też trochę przełajowo, jestem elastyczny . Dziś rano pojechałem do Rajszewa wałem a wróciłem szosą i takie proporcję są dla mnie również jak najbardziej do przyjęcia. OO super.Jak miło patrzeć,że ktoś jest chętny na takie dystanse.Ja to niestety odpadam w ten weekend bo już mam zaplanowaną wycieczkę,ale zapraszam na kolejne wycieczki.Ja również się dostosowuje,ale praktycznie jeżdżę 24-28km/h tak niem więcej żeby sił starczyło na dalszą jazdę Nie no spokojnie. Nie jestem harcerzykiem, jedziemy dla przyjemności. Jak jazda przyjemna być przestanie to zwolnimy. Ta trasa akurat jest o tyle specyficzna, że nie można jej od pewnego momentu skrócić, bo mosty na rzece są 2 - NDM i Zegrze, więc jak przejedziemy półmetek, to na zrobienie tego dystansu i tak już jesteśmy skazani
Mod Team safian Napisano 12 Maja 2011 Mod Team Napisano 12 Maja 2011 W okolicy Tarchomina jest sporo fajnego terenu do jeżdżenia Jeżeli jutro przyślą mi manetkę to w niedzielę mógłbym pojechać. Jedzie ktoś w końcu na rajd bielański? EDIT: @UP: Ja jestem 'harcerzykiem'
allothius Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 EDIT: @UP: Ja jestem 'harcerzykiem' Jak byłem w Twoim wieku to też byłem
RudaMarylka Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Hihihih, Safian ja się wybieram - jako ktosia. Z tym, że nie jadę tam z ciśnieniem, tylko żeby się rozeznać i obeznać w sytuacji (czytaj pośmiać się oraz zacieszać) Ja wolę górki i dołki - preferuję łąkę oraz las. Od asfaltu trzymam się z daleka - na co dzień wdycham sporo spalin... Nie harcerzyku, a stary jesteś... Jak moje zapałki z czasów PRLu
allothius Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Hihihih, Safian ja się wybieram - jako ktosia. Z tym, że nie jadę tam z ciśnieniem, tylko żeby się rozeznać i obeznać w sytuacji (czytaj pośmiać się oraz zacieszać) No o to chodzi właśnie. Zawsze jest opcja powrotu tramwajem wodnym z Serocka Ja wolę górki i dołki - preferuję łąkę oraz las. Od asfaltu trzymam się z daleka - na co dzień wdycham sporo spalin... Na tych bocznych dróżkach ruch jest praktycznie zerowy. Ale jeżeli łąka i las, to chyba raczej druga strona Wisły, chociaż po tej bliskiej części Puszczy Kampinoskiej to mi się już trochę znudziło. Za każdym razem trafiam na cmentarz w Palmirach i mnie ogarnia przygnębienie. Nie harcerzyku, a stary jesteś... Jak moje zapałki z czasów PRLu No w porównaniu do safiana to ja właśnie jestem z epoki PRL, a on już z nowej ery
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.