Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Foto zaraz Ci wyślę. Filmik właśnie wrzucam na YouTuba bo na maila to trochę za duży (oczywiście jak by aktorzy mieli coś przeciwko to dajcie znać. Skasuję go i postaram się go Wam wysłać prywatnie jakoś) :-)

Napisano

Linka poprosimy.

A w lesie nie zgubiliśmy się ani razu, jedynie nikt nie miał pomysłu gdzie dalej jechać...

W rzeczy samej, zbyt krótko. Ponawiam propozycję o łysych górach... Tyle, że nie wiem jak wyżyjemy z komarami :devil:

P.S IksC - Arturze, chyba zostałeś samcem Alfa :icon_wink::icon_mrgreen:

Napisano

może wyprzedzam ale czy ma ktoś chęc na wycieczkę w czwartek lub w piątek wyjazd w godzinach od 11 do 13

nie mam sprecyzowanej lokalizacji - jakies pomysły??

Napisano

Cześć,

Chętnie dołączę do jakiejś osoby albo grupy, żeby w najbliższy weekend (14-15 maja) pojeździć w okolicach Warszawy.

Jeżeli taka osoba lub grupa nie jest zorganizowana, to podejmę wezwanie actimela i sam zaproszę do towarzystwa.

Myślałem nad trasą Warszawa(Tarchomin)-Nowy Dwór Mazowiecki-Zegrze Południowe-Warszawa(Tarchomin). Trasa ok. 70 - 75 km.

Tempo raczej spokojne (ok. 25 - 30 km/h) - jechałbym pozwiedzać moje nowe sąsiedztwo, ale jeżeli znajdzie się ktoś chętny, dostosuję się.

Pan 28 lat, z miła aparycją, bez nałogów :teehee::icon_mrgreen:

Jest dla mnie obojętne czy sobota, czy niedziela.

Kto chce jechać - palec do budki. :icon_wink:

Napisano

OO super.Jak miło patrzeć,że ktoś jest chętny na takie dystanse.Ja to niestety odpadam w ten weekend bo już mam zaplanowaną wycieczkę,ale zapraszam na kolejne wycieczki.Ja również się dostosowuje,ale praktycznie jeżdżę 24-28km/h tak niem więcej żeby sił starczyło na dalszą jazdę:)

Napisano

Siema, siema!

Ale asfaltem tak?

Może być 100% asfalt (tak wstępnie sobie planowałem), ale może być też trochę przełajowo, jestem elastyczny :icon_cool: .

Dziś rano pojechałem do Rajszewa wałem a wróciłem szosą i takie proporcję są dla mnie również jak najbardziej do przyjęcia.

OO super.Jak miło patrzeć,że ktoś jest chętny na takie dystanse.Ja to niestety odpadam w ten weekend bo już mam zaplanowaną wycieczkę,ale zapraszam na kolejne wycieczki.Ja również się dostosowuje,ale praktycznie jeżdżę 24-28km/h tak niem więcej żeby sił starczyło na dalszą jazdę:)

Nie no spokojnie.

Nie jestem harcerzykiem, jedziemy dla przyjemności. Jak jazda przyjemna być przestanie to zwolnimy. Ta trasa akurat jest o tyle specyficzna, że nie można jej od pewnego momentu skrócić, bo mosty na rzece są 2 - NDM i Zegrze, więc jak przejedziemy półmetek, to na zrobienie tego dystansu i tak już jesteśmy skazani :icon_wink:

• Mod Team
Napisano

W okolicy Tarchomina jest sporo fajnego terenu do jeżdżenia :thumbsup:

Jeżeli jutro przyślą mi manetkę to w niedzielę mógłbym pojechać.

Jedzie ktoś w końcu na rajd bielański? :)

EDIT: @UP: Ja jestem 'harcerzykiem' :)

Napisano

Hihihih,

Safian ja się wybieram - jako ktosia.

Z tym, że nie jadę tam z ciśnieniem, tylko żeby się rozeznać i obeznać w sytuacji (czytaj pośmiać się oraz zacieszać) :icon_wink:

Ja wolę górki i dołki - preferuję łąkę oraz las. Od asfaltu trzymam się z daleka - na co dzień wdycham sporo spalin... :teehee:

Nie harcerzyku, a stary jesteś... Jak moje zapałki z czasów PRLu :icon_lol:

Napisano

Hihihih,

Safian ja się wybieram - jako ktosia.

Z tym, że nie jadę tam z ciśnieniem, tylko żeby się rozeznać i obeznać w sytuacji (czytaj pośmiać się oraz zacieszać) :icon_wink:

No o to chodzi właśnie. Zawsze jest opcja powrotu tramwajem wodnym z Serocka :icon_wink:

Ja wolę górki i dołki - preferuję łąkę oraz las. Od asfaltu trzymam się z daleka - na co dzień wdycham sporo spalin... :teehee:

Na tych bocznych dróżkach ruch jest praktycznie zerowy. Ale jeżeli łąka i las, to chyba raczej druga strona Wisły, chociaż po tej bliskiej części Puszczy Kampinoskiej to mi się już trochę znudziło. Za każdym razem trafiam na cmentarz w Palmirach i mnie ogarnia przygnębienie.

Nie harcerzyku, a stary jesteś... Jak moje zapałki z czasów PRLu :icon_lol:

No w porównaniu do safiana to ja właśnie jestem z epoki PRL, a on już z nowej ery :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...