Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra będę z wami jeździł jak czas na mi na to pozwoli :).Bo na wydmach jeszcze nie byłem :D

Napisano

Hehe... prowadził Garmin, a Artur jechał za nim :woot:

Chyba odpuszczę któryś maratonik i polecę z Wami w las.

pozdrawiam i do zobaczenia

Napisano

To kiedy jedziecie w taką trasę może w lany poniedziałek:D?

Napisano

Witaj

Czyli w tą sobotę 23 kwietnia o 11.00.

Co to znaczy spod rury?

Czy jak dobrze rozumiem trasa wiedzie obok ZOO?

Pozdrawiam

Napisano

Może ktoś chętny ruszyć trasą juriego startując z mlocin-wawrzyszewa? Mam nadzieję, że wypad raczej lajtowy.

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Napisano

Ukaniex a nie możesz podjechać pod Rurkę i się tam zabrać z nami?

Normalnie ruszałbym z Bielan ale akurat jutro z Mokotowa.

Wypad lajtowy. Chcę się po prostu przejechać na nieco dłuższym dystansie bo w tym roku tylko trasy po 16 km Praca-Dom, Dom-Praca :)

Napisano

Jasne, że mogę. W prawdziwe nie wiem gdzie to jest ale patrząc na mapę nie będzie to problemem. Gdyby ktoś chciał ruszyć ze mną niechaj pisze 505 948 705.

Napisano

Jak będziesz jechał śmieszką rowerową przy Wiśle w kierunku mostu gdańskiego to nie da się przegapić małego pubu z płotkiem po prawej stronie ścieżki zaraz przed mostem.

Ja będę na 11 pod Rurką. Poczekam 10-15 minut ew. na "zaspanych" i jadę. Znak rozpoznawczy - czarny Canyon ;)

Napisano

Jutro chciałem jechać do domu na święta, z Mokotowa do Wołomina, chętnie się przyłączę, planowałem trasę własnie przez kanałek nad zalew > radzymin > wołomin.

Trasę wyznaczałem żeby może pierwszy raz w sezonie 100 złamać.

Chętnie się więc przyłączę, może zrobię pętlę i polecę na Wołomin może odbiję wcześniej. W każdym razie start z baru przy Gdańskim ?

Napisano

Witam

Postaram się być w takim razie na 11 "pod rurą", ale gdyby powstały jakieś problemy z przejazdem przez Gdański i w dostaniu się z Gdańskiego na dół "pod rurę" na czas (11.00), to będę po drugiej stronie Wisły.

Jako, że pojadę z wami pierwszy raz - mój rumak to czarny Author Zenith.

Pozdrawiam

Napisano

Ano kręcę się między Bielańskimi blokami dość często ;)

Ponieważ dziś już pewnie tu nie zajrzę to do zobaczenia jutro o 11 Pod Rurą i w drogę... galopem ;-)

Napisano

Będzie ktoś mógł wygospodarować trochę przestrzeni w plecaku na portfel i telefon? :D

Jeszcze się nie dorobiłem ... ;)

Napisano

Wiecie co Panowie, zamieszczam swój numer w profilu, jeśli ktoś spontanicznie rusza gdzieś - kiedyś, poproszę o info. Jeśli ktoś chciałby takie info otrzymać ode mnie, niech napisze.

Dzisiaj znowu jeździłam sama, bo trudno jest się spontanicznie umówić z kimś przez forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...