Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj jak wyglądałem przez okno późnym popołudniem to widziałem jaką grupkę co przejechała przy L'Eclercu, skręciła w Renesansową i czmychnęła w osiedle. Czy ktoś z Was powracających? :>

Nie. :D

Dzięki za sympatyczny wypadzik w Kampinos.

Było fajnie, zwłaszcza jak widziałem tego gościa przelatującego przez kierownicę. :)

Napisano

siemanko czy ktoś z was będzie jechał 17 października czyli w niedziele ?.http://www.mazoviamtb.pl/index.php?stat=155 tutaj jest wszystko napisane co i jak ?.Bo nie chcę mi się samemu jechać,a jeszcze nie wiem czy się w ogóle wybiorę?

Napisano

Myślałem o tym, ale na 100% jeszcze nie wiem. To nie będzie maraton, a te preferuję, tylko coś pod XC- raptem 4,5km. Nawet się nie zdążę rozgrzać :( . Wcześniej jest przejazd spod Kolumny Zygmunta- trochę taka Masa Krytyczna :) . Dam znać pod koniec tygodnia.

Napisano

heh spoko ja pewnie tyko się wybiorę na ten przejazd z spod kolumny Zygmunta :) bo na maraton jakoś nie mam ochoty :)

Napisano

17 października co prawda się nie wybieram (jak pomirot słusznie zauważył przypomina masę krytyczną i trochę szkoda pogody na taki "spęd") ale dziś jutro i pojutrze będę "objeżdżać" MPK/Kampinos. O ile ktoś ma ochotę zbożnie wykorzystać końcówkę sezonu poprzez 30 do 70km jazdy zapraszam na PW. Dokładniejsza trasa do ustalenia w zależności chęci , tempo również - mogę dostosować od spokojnych okolic 20-25 do tzw. "treningu" włącznie :rolleyes:

Napisano

17 października co prawda się nie wybieram (jak pomirot słusznie zauważył przypomina masę krytyczną i trochę szkoda pogody na taki "spęd") ale dziś jutro i pojutrze będę "objeżdżać" MPK/Kampinos. O ile ktoś ma ochotę zbożnie wykorzystać końcówkę sezonu poprzez 30 do 70km jazdy zapraszam na PW. Dokładniejsza trasa do ustalenia w zależności chęci , tempo również - mogę dostosować od spokojnych okolic 20-25 do tzw. "treningu" włącznie :rolleyes:

Na jutro bym się pisał. Jak czasowo planujesz, bo późne popołudnie muszę być z powrotem. Dla mnie najlepiej byłoby 12-13:00 do około 16:00-17:00

Napisano

To by mi pasowało. Bardzo dobre godziny. Jeszcze lukas85 odezwał się na PW w sprawie dzisiejszej jazdy, na którą jednak już za późno. Może będzie miał czas jutro. Zaraz postaram się wrzucić jakąś traskę.

EDIT:

Co do trasy to myślałem o czymś takim :

http://img259.imageshack.us/img259/4216/kamp.jpg

ze względu na urozmaicenie, żeby było miejsce na rozjazd, siły na podjazdy itp. Ewentualnie w Starej Dąbrowie można pocisnąć dalej niebieskim i do Roztoki wrócić szosą jak komuś niebieskim zbrzydnie teren albo będzie trzeba nadgonić czas. Oczywiście może być zupełnie inna - co kto sobie życzy. Ten wariant ma 65km.

I czy godzinę na 11.00 w Truskawiu możemy ustalić ?

Napisano

siemanko czy ktoś z was będzie jechał 17 października czyli w niedziele ?.http://www.mazoviamtb.pl/index.php?stat=155 tutaj jest wszystko napisane co i jak ?.Bo nie chcę mi się samemu jechać,a jeszcze nie wiem czy się w ogóle wybiorę?

Ja cały czas się zastanawiam. Jeśli pogoda nie będzie tragiczna a prognozy są optymistyczne i będzie mi się chciało wstać rano to chyba się przejadę obaczyć kadrę :]

Napisano

iksC dzięki za jazdę, 50km w niezłym tempie (bynajmniej dla mnie :) )

Konkret był ten kawałek co nie było na początku ścieżki (co przeleciałem na zblokowanym amorze :) ). Jak masz możliwość zaznaczenia w Swojej Garmince tego odcinka to poproszę jakiś ślad, żeby zrzucić na mapę.

pozdrawiam

Napisano

Dzięki również. Ślad wysyłam na PW, a jutro wybieram się do MPK (chyba, że ktoś ma jakąś propozycję nie do odrzucenia).Tempo wycieczkowo-treningowe, do ustalenia.

Lukas85, jeśli nie odezwiesz się w temacie trzeba będzie przyjąć, że skręciłeś na Sochaczew :D

Napisano

W niedzielę zapowiada się całkiem przyjemna pogoda, więc chyba się przejadę pod Kolumnę na Mazovię.

Będę leciał z Bielan (z okolic L'Eclerca) więc jak ktoś się chce przyłączyć to zapraszam. Szczegóły do dogadania w sobotę wieczorkiem. Ewentualnie do zobaczenia pod Kolumną, tylko tam to chyba będzie ciężko się znaleźć :icon_wink:

Napisano

Nie skrecilem na Sochaczew :blink:, ale z Leszna swoja droga nie chcialo mi sie wracac do domu na rowerze, pojechalem autobusem. Ewidentnie to nie był moj dzien...

Napisano

nie wiem czy dojadę pod kolumnę Zygmunta tak mi się nie chcę,ale ogólnie chciałbym sobie pojeździć :blink:

Napisano

A ja się chyba wybiorę. Ale chyba tylko pod Kolumnę. A potem skoczę na grzane Pod Rurę. Znak rozpoznawczy - czarny Canyon i ja też w zasadzie cały na czarno ;-)

Napisano

Jakie "atrakcje" czekają na uczestników pomiędzy 9 a 11? Bo na chwilę obecną wygląda na dwie godziny bezczynności, godzina postoju pod kolumną, a później spacerek do WAT'u, trochę nieciekawie marznąć na postoju. Pewnie warto zajrzeć na występ kadry, ja jeśli będę jechał to od strony Pragi Płd.

Napisano

Jakie "atrakcje" czekają na uczestników pomiędzy 9 a 11? Bo na chwilę obecną wygląda na dwie godziny bezczynności, godzina postoju pod kolumną, a później spacerek do WAT'u, trochę nieciekawie marznąć na postoju. Pewnie warto zajrzeć na występ kadry, ja jeśli będę jechał to od strony Pragi Płd.

Też będe jechal z pragi południe-grochów(-:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...