Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przed zdjęciem spinki zawsze przeczyść ją pędzelkiem ze sztywnym włosem, wtedy spinka się ładnie rozpina :)

to jest nowa spinka:D (kiedyś zakładałem spinki więc wiem jak to się robi)problem był tego typu, iż nie dało jej się zapiąć dopiero szczypce+kombinery pomogły(dwie pary rąk)po zapięciu odmówiła współpracy, jakby była pod 9-cio rzędowy napęd;)a jest jak widać do 8-mio rzędowego z poprzednią spinką (taką samą) i poprzednim łańcuchem nie było żadnego problemu a dziś takie klocki :wallbash:

Napisano

W naszym pięknym kraju czekania na wizytę u ortopedy to niekończąca się opowieść, a że kolano protestuje "tylko" podczas biegania, chodzenia i pływania, a od kręcenie na rowerze nic się nie dzieje, to machnąłem kilka km po śniegu. Uff, ale mi tego brakowało :)

Napisano

evo07, ile km masz zrobione w tym roku ? :)

1020km ale do Flash3M dużo mi brakuje:D ten to jest mega kozak(soul kozak) :)

Napisano

1020km ale do Flash3M dużo mi brakuje:D ten to jest mega kozak(soul kozak) :icon_wink:

Łoł niezły wynik!

Ja dziś 36km - po treningu rower był cały zalodzony :thumbsup:

Napisano
przed zdjęciem spinki zawsze przeczyść ją pędzelkiem ze sztywnym włosem, wtedy spinka się ładnie rozpina :)

Wystarczy, także psiknięcie Brunoxem lub kropelka jakiegoś smarowidła pokroju FL ;)

Napisano

Panowie nie róbcie z nas lajkoników.

Czasem spinka jest na tyle wredna, że nie pomaga żadne pędzelkowanie brunoxowanie, polewanie finish line`em i inne zabiegi i bez kombinerek sie nie obejdzie (żeby nie było, próbowaliśmy).

Dziś jako że za zimno dla mnie na śmiganie - domowy serwis starego amorka i składanie nowej maszyny.

Napisano

Ja dzis równe 50 km i zjazd na serwis bo zamarzła mi linka w pancerzu od hamulca tylniego :) nazbierało się syfu i wilgoci a w takiej temperaturze po prostu wszystko zamarzło. Trzeba bedzie pomyslec o pełnym pancerzu a nie "dzielonym".

Napisano

witam, ja dziś 46km a na dzień dzisiejszy w lutym 380km;) ale najbliższe dwa weekendy mi wypadną z jazdy :icon_mrgreen: może uda się osiągnąć zamierzone 10kkm pozdrower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...