Skocz do zawartości

[serwis www] Pomóżmy nagłośnić proste rozwiazanie utrudniające życie złodziejom!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Serdecznie!!!

Poniżej prezentuję linka do doskonałego serwisu który zdecydowanie utrudni życie złodziejom i innym czarnym charakterom. Wystarczy że zarejestrujecie swój ukochany bike na stronie!!!

Pozdrawiam

BazaRowerów

Napisano

ja również należę - jeżeli jakaś zła osoba chciałaby ukraśc moje cudo......to

kazda nawet najmniejsza szansa odzyskania go byłaby bardzo ważna....................

Napisano

kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ?

Napisano
Wszystko fajnie fajnie ale co z ochroną danych osobowych??

kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ?

Przyłączam się do tych dwóch pytań.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam

W odpowiedzi na pytania

"Wszystko fajnie fajnie ale co z ochroną danych osobowych??"

"kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ?"

zbieramy minimalne ilości danych jakie są konieczne do funkcjonowania serwisu (mail i miasto) właśnie aby zminimalizować takie obawy, jesteśmy osobami prywatnymi, inicjatywa jest niekomercyjna, przedstawiamy się z imienia i nazwiska, mówimy że nie będziemy przekazywać firmom danych jakie zbieramy, bo nie będziemy tego robić, nie wiem jeszcze jakie zapewnienia możemy zrobić aby przekonać do naszego serwisu

autorami są Łukasz Ceranka i Jan Namedyński

właścicielem domeny jest Jan Namedyński

Napisano
zauwazylem ciekawe foldery gdy dodajesz zdjecie moglbys sie podzielic co ciekawego masz w tych folderach bo jak jakies zakazane rzeczy to powienes poprawic swoj film... a rower zarejestruje jak kupie nowy w zime ;)

jeszcze kilka innych smaczków wstawiliśmy do filmu :)

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Obecny i zarejestrowany. Panowie Luzik trochę wiary w kolegów chcą dobrze a nasze dane i tak wyciekają przez google B) dzięki koledzy z BAZY naprawdę doceniam to co robicie:)

byle więcej takich akcji a złodziejom złapanym na gorącym obcinanie rączek i będzie oki!!! ( jak w średniowieczu)

Napisano

Idea świetna, ale wykonanie takie sobie.

Rozumiem, że ktoś może nie mieć czasu tego rozwijać, ale czytałem, że kilka osób na ochotników się zgłosiło, żeby rozwijać serwis i jedyną informację jaką dostali to w stylu "damy radę sami". Było to w zeszłym roku i nic do dzisiaj.

Zaintrygowany dlaczego CentrumRowerowe nie współpracuje z bazą (w końcu to duży sklep) napisałem do nich i co? Okazało się, że sklep do nich pisał dwukrotnie i nie było żadnej reakcji, żadnych wyjaśnień.

Czatowałem na naklejki bazy. Zdobyłem kilka sztuk w Cyklotour.com i co? Miały błąd ortograficzny! Napisałem do bazy - odezwu zero. Cyklotur chciał mi naklejki wymienić za darmo, ale nie mogą się doprosić o poprawną partię od bazy.

Taki nijaki ten serwis jednak jest :)

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Witam

W odpowiedzi na pytania

"Wszystko fajnie fajnie ale co z ochroną danych osobowych??"

"kto jest włascicielem strony i jaki ma regulamin bo samo zapewnienie w FAQ ze nie przekaza tych danych dalej jakos mnie nie przekonuje ?"

zbieramy minimalne ilości danych jakie są konieczne do funkcjonowania serwisu (mail i miasto) właśnie aby zminimalizować takie obawy, jesteśmy osobami prywatnymi, inicjatywa jest niekomercyjna, przedstawiamy się z imienia i nazwiska, mówimy że nie będziemy przekazywać firmom danych jakie zbieramy, bo nie będziemy tego robić, nie wiem jeszcze jakie zapewnienia możemy zrobić aby przekonać do naszego serwisu

autorami są Łukasz Ceranka i Jan Namedyński

właścicielem domeny jest Jan Namedyński

Proszę Mi powiedzieć a ile udało się odzyskać rowerów w tej bazie rowerów ???

Napisano

Fajnie że odkopałeś ten temat bo ostatnio sam interesowałem się stroną. Nikt nie wie czy funkcjonuje i co się z nią dzieje. Ponoć kontakt z twórcami zerowy :confused:

• Mod Team
Napisano

Odkopałaś. To kobieta. :P

Zarejestrowałbym się, ale skoro piszesz, że nie ma z nimi kontaktu, to się wstrzymam. ;)

Może jednak któryś z forumowiczów wie coś na temat tej stronki i podzieli się informacjami.

Napisano

Właśnie chyba na forum tylko że w innym temacie poruszana była dyskusja na ten temat, ale zobaczymy, też chętnie dowiem się co ze stroną. Jednak taka naklejka na moim mieszczuchu skutecznie odstraszała by złodzieja :icon_wink:

Napisano

Strona jest samowystarczalna. Tzn. Nie potrzebuje twórców do działania. Ludzie się sami rejestrują i sami sprawdzają rowery. Szkoda tylko że nie jest rozwijana.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...