Skocz do zawartości

[stery] redukcyjne cannondale

andrzejp1025

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Andrzejp1025 podaj jeszcze rocznik i model ramy. Z tego co kojarze roczniki do 2007 w niektórych modelach wymagały sterów ze skróconymi miskami. Obecnie już możesz wpakować standardowe 1 1/2 z redukcja na 1 1/8.

Sunline, Accent, CaneCreek i przejsciówki alu są dostępne na allegro pytanie jakie koszty planujesz.

Napisano

Cześć

to rama furio z 2006r. Co do ceny to chciałbym jak najtańsze ale solidne z tego co sprawdzałem to cannondeylowskie to koszt ok 350zł.

pozdrawiam

• 1 rok później...
Napisano

Nie chcę zakładać nowego tematu dlatego troszkę odkopię stary:

potrzebuję stery do Cannondale F6. Pytanie: czy wszystkie na 1,5 cala z redukcją na 1 1/8 będą zgodne z tą ramą np.: Dartmoor - Stery redukcyjne EXILE, czy są może jakieś dedykowane. W jednym ze sklepów sprzedawca stwierdził, że pasuje tylko jeden model canecreek w co nie do końca chce mi się wierzyć.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam

Poszukuję sterów redukcyjnych do ramy Cannondale Taurine SL, rocznik chyba 2009, chcę zamontować w niej amortyzator ze standardową główką sterową 1 1/8". Normalne stery redukcyjne nie pasują do tej ramy, średnica osadzenia sterów to 50,8mm, a ich wysokość 7mm. Oryginalne stery trochę kosztują może ktoś zaproponuje jakąś alternatywę dla nich?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...