cann Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 na samym poczatku wielkie podziekowania za trud i wysilek organizacyjny dla MarcinGoluch - naprawde brawa brawa bis i szampan , szacuneczek wielki i mysle ze wykreowal nam sie juz organizator nastepnych zlotow ;p;p;p dzieki wielkie tez dla przewodnikow szczegolnie grupy turystycznej(ukasz i kierownik) bez Was jeszcze bym bladzil gdzies w rejonie Sowy :P i na pewno nie zobaczyl bym nawet 1/4 z tego co udalo sie zwiedzic ale slyszalem ze Tobo tez stanal na wyskosci zadania i oprowadzil grupe po rewelacyjnych szlakach !!! nastepnymi osobami w kolejce sa wszyscy zlotowicze(no prawie i mysle ze wiadomo o kogo chodzi ) - rewelacyjna atmosfera mila zabawa a przedewszystkim blyskawiczna pomoc na trasach w razie awari :P (tutaj dzieki za opony i detki:P) podsumowujac krotko ; jadac tam jechalem do osob ktorych nie znam - wyjezdzajac(niechetnie) czulem sie jak brat jednej wielkiej rodziny :P heheheh oby nastepne zloty byly tylko lepsze !!!!
Artro Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Ku#wa a mnie tam nie bylo... Niech to szlag :/ Ale jak tylko bedzie nastepny to obiecuje ze rzuce wszystko
Ecia Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Ja już dziękowałam w wątku zlotowym; ale skoro powstał nowy - to i tu powtórzę, przynajmniej ogólnie: wielkie dzięki dla wszystkich, którzy swoją obecnością i działaniami przyczynili się do zbudowania wspaniałej atmosfery . Szczególne dzięki dla całej grupy, z którą śmigaliśmy w piątek i sobotę (zwłaszcza za to ofiarne czekanie w strumieniach deszczu, aż przejdzie mi atak wściekłej kolki - to mnie naprawdę wsparło duchowo)
jelen Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 zbolaki, nikt nie dal znac.! ;] nie chcecie jelenia.
Ecia Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Były PW wysyłane jednym wielkim hurtem - ale dawno temu, jeszcze bodajże zimą.
jelen Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Eć: moje ostatnie pw dostalem: 3.03.2008, 12:06 . a mam mejlowe przypomnienie wlaczone
Marc1n Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Mi też nie przypomnieli Ueee Ale jakby Jeleń pojechał, to i ja ;P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.