Adriancios Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Witam, mam przerzutke tył shimano acera, rama jest stalowa i nie wiem czy zamontowac ją z hakiem czy bez, proszę o pomoc...
saucio Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Jeśli na ramie jest hak do montażu takiej przerzutki to oczywiście na haku. Na tym zdjęciu nie widać czy tam jest hak czy nie. Zależy też od tego czy przerzutka jest już z hakiem na stałe, i zakłada się go pod śrube tylnego koła. Czy jest to wersja na hak. Najlepiej daj zdjęcia tylnego trójkąta ramy i zdjęcie przerzutki
Mod Team Puklus Napisano 13 Maja 2009 Mod Team Napisano 13 Maja 2009 Nawet jezli rama nie posiada owego haka na przerzutkje mozna za pare groszy kupić przejściowke co sie pod koło zakreca (taki inny hak) i do tego zamoncic przerzutke Sam tak kiedyś jeździłem
MMMAAACCC7 Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 albo iść do kogoć kto ma talent do spawania i dospawać do dołu ramy, tak jak oryginalne, tylko trzeba skądś indziej obciąć
PKDeath Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 Z tego co widzę, rama nie ma haka. Kup albo przerzutkę z hakiem, albo kup bez haka, a sam adapter dokupisz za kilka złotych.
Mod Team Puklus Napisano 29 Października 2010 Mod Team Napisano 29 Października 2010 Już nie macie co odkopywać tylko temat z przed półtora roku ... ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.