rockrider Napisano 10 Maja 2009 Napisano 10 Maja 2009 Jak dla mnie to nie pechowe, ze sprzętem nic mi sie nie przydarzyło złego Oby tak dalej...
Gość BarteX88 Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Jareczek -> czy to był zawodnik INTERSPORTU ? bartek 1990 -> spoko, mi lancuch spadl 4 razy, 3 razy pomylilem trase no i 2 razy z niej wylecialem w pole Trasa fajna, tylko te szybkie i kręte zjazdy wymagały dużej uwagi, miejscami strasznie nosiło mnie na boki. Ostatnie kilometry były super, tzn chodzi mi o ten zjazd już poza lasem, zero techniki, sam fun Z tego co mi nie przypadło do gustu to podjazdy z kamieniami gdzie trzeba było jechać gęsiego i były ograniczone możliwości wyprzedzania. I tyle
Vagrant Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Pierwszy raz startowałem w Boguszowie i było zajefajnie! Pogoda dopisała, ludziska również. Podjazdy były ciekawe, dawały w pewnych momentach po kręgosłupie A zjazdy szerokie, szybkie. Ale i tak uważałem; po zeszłorocznej glebie w Piechowicach lekka blokada psychiczna pozostała co do zjazdów Na trasie nie było źle, poza samym początkiem. Startowałem z ostatniego sektora i pierwsze kilometry się wlekły. Dodatkowo w niektórych miejscach było dość ciasno i te kamienie... Później było OK, każdy miał wystarczająco miejsca (chyba). A bike się spisał na medal Mój czas: 3:08:52. Zresztą nie czas się tu liczy a sam udział Do zobaczyska w Zdzieszowicach!
a0h93077 Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 WITAM WSZYSTKICH Trasa była super trochę nie trafiłem z oponami i jako tak wo gule to mi sie ciężko jechało bo 2:47 to żadna rewelacja.
Jareczek Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 @BarteX88 - nie wiem, mignął mi tylko jego tył w momencie gdy już upadałem. Najlepsze jest to, że kawałek dalej droga była już szeroka i bez problemu szło wyprzedzać. No ale jak ktoś się spieszy i nie może poczekać... Rower mam z głowy na jakieś 2 tygodnie.
a0h93077 Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 Czy jest tu ktoś z Bielska i czy startujecie w Zdzieszowicach?
Drozdzu5 Napisano 12 Maja 2009 Autor Napisano 12 Maja 2009 Mnie się trasa też bardzo podobała. Szybkie zjazdy, wymagające podjazdy - czyli wszystko co najbardziej lubią kolarze górscy. ;] Startowałem MINI - 18. miejsce w M2, 61. w OPEN. Jestem zadowolony z wyniku. Mój czas: 1h 35m 59s.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.