Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm Bike Maraton Boguszów Gorce 09.05.2009r.

Drozdzu5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BarteX88
Napisano

Jareczek -> czy to był zawodnik INTERSPORTU ?

bartek 1990 -> spoko, mi lancuch spadl 4 razy, 3 razy pomylilem trase no i 2 razy z niej wylecialem w pole :D

Trasa fajna, tylko te szybkie i kręte zjazdy wymagały dużej uwagi, miejscami strasznie nosiło mnie na boki. Ostatnie kilometry były super, tzn chodzi mi o ten zjazd już poza lasem, zero techniki, sam fun :)

Z tego co mi nie przypadło do gustu to podjazdy z kamieniami gdzie trzeba było jechać gęsiego i były ograniczone możliwości wyprzedzania. I tyle :)

Napisano

Pierwszy raz startowałem w Boguszowie i było zajefajnie! :D Pogoda dopisała, ludziska również.

Podjazdy były ciekawe, dawały w pewnych momentach po kręgosłupie :P A zjazdy szerokie, szybkie. Ale i tak uważałem; po zeszłorocznej glebie w Piechowicach lekka blokada psychiczna pozostała co do zjazdów :)

Na trasie nie było źle, poza samym początkiem. Startowałem z ostatniego sektora i pierwsze kilometry się wlekły. Dodatkowo w niektórych miejscach było dość ciasno i te kamienie... Później było OK, każdy miał wystarczająco miejsca (chyba).

A bike się spisał na medal :P

Mój czas: 3:08:52.

Zresztą nie czas się tu liczy a sam udział :P

Do zobaczyska w Zdzieszowicach!

Napisano

WITAM WSZYSTKICH

Trasa była super trochę nie trafiłem z oponami i jako tak wo gule to mi sie ciężko jechało bo 2:47 to żadna rewelacja. :)

Napisano

@BarteX88 - nie wiem, mignął mi tylko jego tył w momencie gdy już upadałem. Najlepsze jest to, że kawałek dalej droga była już szeroka i bez problemu szło wyprzedzać. No ale jak ktoś się spieszy i nie może poczekać... Rower mam z głowy na jakieś 2 tygodnie.

Napisano

Mnie się trasa też bardzo podobała. :D Szybkie zjazdy, wymagające podjazdy - czyli wszystko co najbardziej lubią kolarze górscy. ;] Startowałem MINI - 18. miejsce w M2, 61. w OPEN. Jestem zadowolony z wyniku. :D Mój czas: 1h 35m 59s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...