Skocz do zawartości

informacje na stronie

suprol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Gdzieś w sieci widziałem informacje, iż trasa w Chodzieży się nie zmieni, więc wejdź w Archiwum i przejrzyj trasę z 2008 roku. Trasa ciekawa, 2 podjazdy i pod Gontyniec :icon_mrgreen:

Pozdr,

Napisano

Jeżeli trasa ma być taka sama, to dlaczego skrócili czas na przejazd. Teraz trzeba trasę przejechać do 16:00 w zeszlym roku była 17:00. Jeżeli trasa będzie blisko 100km to wielu ludzi mając jakądolwiek awarię czy słabszy dzień ryzykuje nie bycie sklasyfikowanym i stratę szansy w genralce. Trochę to dziwne. Czy ekipa Langa jest tak leniwa że chcą zaoszczędzić godzinę kosztem zawodników GRAN FONDO?

Napisano

Czy można jakoś sprawdzić kto jest już zarejestrowany na sezon 2009? Zapisuje wszystkie osoby z teamu ale nie mam pewności czy kogoś już nie ma na liście.

Michał

Napisano

Witam

Czy może ktoś wyjaśnić o co chodzi w tej informacji?

Termin opłaty startowej

Uczestnicy Skandia Maraton Lang Team, którzy dokonali zgłoszenia przez Internet i nie opłacili poszczególnej edycji, wcześniej nie będą mieli nadanego numeru startowego, chipa oraz nie zostaną umieszczeni na liście startowej, publikowanej na stronie internetowej 3 dni przed zawodami.

Ostateczny termin wpłaty - 17.04.2009 r.

środa, 8 kwietnia 2009

Czy to znaczy,że regulamin sobie a informacje na stronie sobie? Jak nie wyślę formularza teraz to nie dostanę numeru np w Kwidzyniu?

Napisano

Chodzi o to, że przed pierwszą edycją o kolejności przyznawania numerów startowych decyduje data zgłoszenia i opłaty za start. 3 dni przed maratonem opublikują liste z przyznanymi wczesniej numerami. Reszta, która zapłaci po 17 kwietnia dostanie numery przydzielane po kolei w biurze zawodów. Tak przynajmniej ja to rozumiem :P

Napisano

Ja mam pytanie o ten najdłuższy dystans ? czy limit jest naprawdę 5 godzin ? przecież to absurd jak dla mnie. Jest wielu ludzi którzy chcą się zmierzyć z takim dystansem ,a jestem przekonany że nie dadzą rady wyrobić się w 5 godzin. Czy organizatorom naprawdę się tak spieszy, czy o co chodzi ? pozdrawiam, uszanowanie :)

Napisano

A dlaczego start na wszystkie dystanse jest o tej samej godzinie ? Jak dla mnie bedzie bardzo duzy tlok no i mozna tez np. nie zauwazyc jak bedzie rozjazd na mega / giga / mini, bo w takiej grupie czasem i tak moze sie zdarzyc. A po drugie, ile miejsc w poszczegolnych kategoriach na dystansie giga jest wyroznionych, 3 czy 6 ?

No i kiedy w koncu pojawia sie jakies informacje na temat trasy?

Napisano

zzzzzz, czy to znaczy, że o 16.00 jest zwijana meta i reszta nie będzie już sklasyfikowana na Grand Fondo ???!!!

Przewyższeń jest więcej niż w Murowanej Goślinie może więc człowieka zdoić ta Chodzież ... :)

Napisano

W Murowanej było raczej płasko, dużo piachu i Dziewicza zostawiona na sam koniec. W Chodzieży przez pierwsze 30 km będzie 2 x wjazd na Gontyniec, więc sporo przewyższeń, a następnie płasko i na sam koniec kilka wzniesień. Startowałem rok temu i byłem bardzo zadowolony z trasy, ciekawa i nie było tyle piachu ;)

Napisano

W tym roku się spodziewaj, bo jeśli nagle nie spadnie ulewa to piachu będzie jak na plaży, chyba że plan trasy omija te najdłuższe piaskownice.

Napisano

cześć, dzwoniłem do Pana Lecha Piaseckiego i powiedział, że wyscig trwa dopóki ostatni zawodnik nie dojedzie do mety i każdy będzie sklasyfikowany tak jak w latach ubiegłych, mozna więc spokojnie i bezstresowo zmierzyć sie z Grand Fondo 92 km :P

Pozdrawiam i DoZo na trasie !!! :)

Napisano

na stronie maratonu pojawila sie lista startowa, ale tylko dla dystansu medio, mini i rodzinny. Pomimo tego, ze zapisalem sie na dystans giga, znajduje sie na liscie medio - o co w tym chodzi? Jakas dziwna w ogole ta lista....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...