Skocz do zawartości

[film] Kompilacja wypadków na rowerach

pawellldef

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

przerwa na kitkat... :P

a swoją drogą, ten 'wypadek z 25sek, chyba nie wypadł tak groźnie jak to wygląda, moim zdaniem nie specjalnie on na tym ucierpiał (biorąc pod uwagę, ze mógł wylądować gorzej). :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

0.25, 0.38 1.41 niezłą glebę zaliczyli :wallbash: najgorzej jest zaliczyć w coś szczeną albo spaść z wysokości na nogi :/

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Siemka,

Ogólnie jak ogłądam tego typy filmiki (bez takich gleb) to mnie to kręci i kiedyś tam w przyszłości też bym chciał umieć to co oni :) .

Ten oto filmik zrobił na mnie duże wrażenie(pod każdym względem), ale i tak nie ostudził moich marzeń :)

Fajnie by było wystartować kiedyś w 4X

pozdro

• 3 tygodnie później...
Napisano

Obejrzałem to to tam nie było nic z 4x, było dh,slope style, troche dirtu i jeden gość na bmx. To w czym w końcu chciał byś jeździć marrek93?

Pozdrawiam.

Napisano
przerwa na kitkat... :D

:) Hahahahaha, dobre 10 minut sie smialem z tego tekstu, az starych pobudzilem :P

No ten wypadek z 0:25 wygladal naprawde groznie, bo z kregoslupem nie ma zartow, a ten upadek kawlifikuje sie na dozywotni wozek inwalidzki :/

Tak naprawde to nie wiadomo co sie z tym kolesiem dalej stalo... ;)

Ale mimo wszystko podziwiam tych kolesiow, bo sam chcialbym umiec tak jezdzic jak oni (albo chociaz miec taki sprzet :) ) :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...