Skocz do zawartości

[opona]problem ze zdjęciem vee rubber ninja DH 2.35

grynio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam problem ze zdjeciem opony Vee Rubber ninja DH 2.35 z rawki...czy znacie jakies sposoby na zdjecie tej opony bez jej uszkodzenia i bez uszkodzenia detki...(stara rawka moze byc rozwalona)...

Napisano

Na tą oponę potrzebna jest specjalna technika: 3 łyżki co drugą szprychę włożone. I naciskamy wszystkie na raz. Jedną metalową łyżkę zgiąłem przy próbie zdejmowania klasycznym sposobem :thanks:

Napisano

ona mało pomoga...sory zapomnialem napisac...opona wychodzi dosłownie na kilka mm do góry i znów wpada w rawke...opona była kilka razy zdejmowana i niewiem w czym tkwi problem...stara rawka moze byc rozwalona(pokaleczona np.) poniewaz mam juz nowa

aha...hudy ale ja niemam łyżek(a chwilowo z kasa cieniutko stoje)...srubokrety stykna??

aha...hudy ale ja niemam łyżek(a chwilowo z kasa cieniutko stoje)...srubokrety stykna??

Napisano

własnie niemam...mam 15lat i spłukałem sie do równego 0.00zł...kupiłem nowe rawki dartmoor blizzard i zostało mi własciwie nic

macie jeszcze jakies pomysly czy tylko sposób 3 łyżek??

Napisano

Możesz trzy śrubokręty. Trzy dobre łyżki stołowe (ale takie od Gerlacha, bo chińskie nie wytrzymają). Powinno puścić.

Napisano

śrubokręty można używać jednak skoro opona ta tak cieżko schoddzi z obręczy to prawdopodobieństwo że pokaleczysz obręcz jest duże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...