Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

d8wid - z pomocą kolegi kupiłem amora RockShox Sid. Była dobra cena, niewielka zaliczka, płatność przy odbiorze. Wszystko zamknęło się w kilku dniach. Co jest rzadkością wśród sprzedawców, Dawid obszernie i kompetentnie odpisywał na moje upierdliwe pytania :)

Napisano

@Mathiu - kupiłem ogniwa 18650. Transakcja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Do baterii nie mam zastrzeżeń - trzymają długo, wydają się mieć deklarowane pojemności. Polecam!

@kolo1 - kupiłem opony. Wszystko poszło sprawnie, opony zgodne z opisem. Również polecam!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Mogę polecić Usera martinez77, zakupione koszulki wysłane szybko, a towar zgodny z opisem.

pzdr Alkir

Napisano

@strus13 pozytyw Kupiłem u niego na przełomie listopada i grudnia multitool Lezyne.Transakcja odbyła się osobiście bo akurat był w moim mieście.Przy drugim użyciu pękł mi skuwacz.Drogą już listowną skuwacz został wymieniny na nowy.Kontakt miły i rzeczowy.Tak więc dla mnie jeszcze raz wielki pozytyw.

Napisano

KryMar1983 - pozytyw. Kupiłem amortyzator, towar zgodny z opisem, dobry kontakt podczas zakupu, towar spakowany bez zarzutu.

pablo102425 - Kolega sprzedawał różne smary FL do łańcucha, kupiłem 2 szt. Chciałem przetestować ceramiczny niebieski. Po otwarciu paczki okazało się, że dostałem zielony, trzy czerwone i jakiś chiński zestaw lampek rowerowych. Zaskoczony zawartością wysłałem kilka pw z prośbą o wyjaśnienie, ale zostały one zignorowane mimo obecności użytkownika na forum. Reasumując - transakcja za śmieszne pieniądze, ale niesmak pozostał.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

porcelanowy - konkret gościu chociaż mały z niego "szantażysta" :D żartuję :D fotki konkret i przedstawiające faktyczny stan przedmiotu, więc wiesz co kupujesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...