Skocz do zawartości

[9568g] Kelly's Sabotage by Dornif

Dornif

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

OO sorki :D przeoczyłem to :P zwracałem uwage na 1 post. Pekaja B) sam widziałem(nie na zdjeciu:P) , gdyby mniejsza rama rowerek byłby za######iaszczy :) a tak jest veryfajny xD

Napisano

Tylko żal wypieprzać dobrą ramę. A nie udało mi się jej złamać (naprawdę mocno próbowałem :D), więc...

Miałem ochotę na lekkiego fulla do ścigania, ale to ciężko dostać za sensowne pieniądze.

Napisano

Btw. ile masz wzrostu?

Mi tam osobiście swoim wyglądem ramy kellysa nigdy się nie podobały, ta ilość naklejek, zdobień, kolorów, zdecydowanie u mnie wypada na nie.

Rower szczerze powiedziawszy średnio mi się podoba, taki trochę pstrokaty, różnokolorowy :D Wolę bardziej minimalistyczne. No ale rower przecież nie ma wyglądać tylko jeździć. Poza tym o gustach się nie dyskutuje.

Pozdrawiam

Napisano

175cm.

Wydaje mi się, że różnokolorowy nie jest... Srebrny, czarny, czerwone akcenty. Tylko lis ma niebieski ogon i pokrętło kompresji... Rama pstrokata to i owszem. Podoba mi się max ari, ale to inna historia ;)

Napisano

ale wiekszosc;/ pozatym z moich testow wieksza rama = gorsze prowadzenie roweru w ciezki terenie, no i chyba patrzac do tabeli to by tu 17,5cala bylo cacy :icon_lol: oj dobra :D)) juz niebede ciagnał tematu :D ja bym dał 17,5 i tyle :)

Poprostu rower nie ma wyscigowego image przez duza rame :icon_lol:

• 4 tygodnie później...
Napisano

ja też mam 175 i ramkę 19" kelly'sa jest idealnie jeżeli chodzi o pozycję owszem mógł by być nieco zwrotniejszy ale nie przesadzajmy :P

ps. miałem giantowską "S" buldera i była mega mała :)

(tak 18 było by idealne)

Napisano

Dobra, jest jaka jest, kupiłem ją bardzo okazyjnie, dlatego nie wybrzydzałem. Jest w górnej granicy tolerancji. Ma to dwie wady - jest cholernie mały przekrok, i nie mogę mieć sztycy z setbackiem, a wręcz siodło przesunięte na maksa w przód.

Mam ochotę wymienić ją na jakiegoś lekkiego, sportowego fulla, tego na pewno wybiorę w mniejszym rozmiarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...