tobo Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Skoro moj zestaw na DT Onyx, 4.1D i Competition wazy ok 1900 gram, to nie sadze, zeby ten byl lzejszy (Onyxy waza bodaj 192/392 gramy p/t, ale za to u mnie sa lzejsze szprychy). Natomiast zestaw jest dosc pancerny, ja swoich kol nie dotykalem praktycznie (przy przekladaniu sprzetu do pajonka trzeba bylo tylko podociagac palcami kilka nypli, poza tym zero bicia). A zdarzalo sie pare razy zlapac snejka przy kamienistym zjezdzie i predkosci ok. 50 km/h hm dociagac nyple PALCAMI? no to rzeczywiscie zaplot rewelka
Miecho87 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Czy ktoś ważył komplet piast DT 370 ?? Ale której wersji piast, pod tarcze IS, pod tarcze CL, czy może przód pod słoneczko i tył pod szosę? Ciężko coś znaleźć, ale jest np. to i to, co w porównaniu do wag katalogowych daje przód cięższy o 2g i tył lżejszy o 2g więc wychodzi na zero. Jeśli reszta piast też ma tak zbliżone wagi do katalogowych, to można się nimi kierować raczej.
mucher Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 hm dociagac nyple PALCAMI? no to rzeczywiscie zaplot rewelka Czepiasz się licencja poetica... ważne że rower jeździ, jak powinien.
Mod Team Pixon Napisano 3 Września 2008 Mod Team Napisano 3 Września 2008 Chciałbym poznać masę piast do MTB, bez żadnych mocowań do hamulców tarczowych. W sumie to już chyba znalazłem i porównując z XT to jest identyczna masa z małą korzyścią w stronę tych DT. Dobrze liczę i patrzę ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.