Mryous Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Mam problem z moimi Strokerami. Do tej pory wszystko było super, ale od paru dni zauważyłem spadek siły hamowania. Hample nie są zapowietrzone, klocki wypiekłem z piekarniku i nic... Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?
browar Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Klocki namocz w benzynie ekstrakcyjnej i dopiero wypiecz(ja po namoczeniu opalam zwykła zapalniczką),tarcze potraktuj tez benzynką.Profilaktycznie proponowałbym odpowietrzyc(czasem znajdzie sie jeszcze jakis złośliwy bąbelek powietrza:))
pudeleQ Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Ty chyba żartujesz? Jak namoczone w benzynie ekstrakcyjnej klocki włoży do piekarnika to może mieć niezły ogien w środku. Lepiej niech odwrotnie zrobi.
browar Napisano 18 Czerwca 2008 Napisano 18 Czerwca 2008 Oczywiscie miałem na myśli sytuacje,kiedy juz substancja palna wyparuje z klocków:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.