tobiasz Napisano 5 Czerwca 2008 Napisano 5 Czerwca 2008 ktos chetny na wspolna jazde z okolic kalisza (ostrow, konin, itp, to tez okolice )?
PMichalak Napisano 6 Czerwca 2008 Napisano 6 Czerwca 2008 Mieszkam w punkcie zaznaczonym na mapie. Jeżdzę powoli, małe dystanse, ale chętnie bym się kiedyś przejechał gdzieś
bartek_1990 Napisano 6 Czerwca 2008 Napisano 6 Czerwca 2008 Jak będziesz kiedyś w Ostrowie, to możesz dać znać P.S. >tobiasz, nie byłeś ze 2tyg. temu w niedziele w Ostrowie czasem?
tobiasz Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Napisano 7 Czerwca 2008 chyba tak, przejezdzalismy przez ostrow w niedziele PMichalak postaram sie Cie nawiedzic w przyszlym tygodniu (Wczesniej napisze jakies info na priv)
PMichalak Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 Napisz, napisz, chętnie pojeżdżę [oprócz piątku]. W razie czego odezwij się na gg [9277354]. Pozdro
marius Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Tobiasz: odezwij się jakbyś jechał, już dawno w tamtych okolicach mnie nie było. bartek_1990: znasz teren na południe od Ostrowa? Okolice podobają mi się ale nie znam tras, jakbyś kiedyś (piątki i weekend) miał czas to może pokażesz mi gdzie warto jeździć? Pzdr.
bartek_1990 Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Jak bardzo na południe? Trasy co nieco znam ogólnie jakieś asfalty, trochę mniej terenu. Głównie Antonin, Mikstat i Chynowa. W każdym razie zgubić sie nie powinienem A tak przy okazji, to jedzie ktoś kiedyś do Kobylej Góry ?
tobiasz Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Napisano 9 Czerwca 2008 rok temu ostatnio w kobylej bylem, wiec ja bym sie chetnie przejechal
marius Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Jak bardzo na południe? Trasy co nieco znam ogólnie jakieś asfalty, trochę mniej terenu. Głównie Antonin, Mikstat i Chynowa. W każdym razie zgubić sie nie powinienem A tak przy okazji, to jedzie ktoś kiedyś do Kobylej Góry ? No właśnie o te tereny mniej więcej mi chodzi, chociaż nie lubie asfaltu. Co do Kobylej to popieram Tobiasza, milo wspominam tą wycieczkę
marius Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 W ramach odświeżenia pamięci pojechałem sobie dzisiaj na Kobylą Górę, zachaczyłem też o Bałczynę. Nie miałem problemu ze znalezieniem trasy bo wybrałem znaną, najkrótszą wersje. W sumie zrobiłem 120km, ale wiatr mi trochę przeszkadzał :/
bartek_1990 Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 W ramach wycieczki dzisiaj byłem w Kaliszu:P A co do Kobylej, to ja sie mogę dostosować, ale na wstępie odpadają weekendy 21 i 28 czerwca
wojtasin Napisano 13 Czerwca 2008 Napisano 13 Czerwca 2008 Może ktoś ma chęć się podpiąć? http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...st&p=489365
PMichalak Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 Jak tam Tobiasz? Przejeżdzasz gdzieś w moich okolicach? Mam teraz całe dni wolne, można by było przejechać pare km razem. W jakich koszulkach jeździsz? Pewnie Cię gdzieś tam już spotkałem...
wojtasin Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Halo halo, czy są jacyś zainteresowani sobotnim wypadem w okolice Konina, w trójkę startujemy z Jarocina o 9, około 10:30 możemy się spotkać w Choczu(y). Proponuję, żeby osoby zainteresowane skontaktowały się z Tobiaszem.
wojtasin Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Lazurki, Licheń, może Złota Góra - ale tylko jeśli starczy czasu http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...st&p=495155
wojtasin Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 nie w trójkę a w czwórkę Wojtasin Hmmm... a kto ten czwarty? Aaaaaaaaaaaa, ja głupia ci.., zapomniałem dodać, że w Chocz(u/y) dołączy do nas Tobiasz
marius Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 w dniu dzisiejszym cztery osoby z Kalisza jadą do Powidza (ja również) na objazd trasy maratonu, pobyt najprawdopodobniej do niedzieli. Jakby ktoś się chciał z nami skontaktować, to myślę że Tobiasz poda namiary na mnie/nas. Pozdro!
martwa wiewiórka Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Dziękuję Michałowi za dzisiejsze poprowadzenie części wycieczki i za wskazanie nalesnikarni! Naprawdę świetnie znasz swoje tereny:D Było super, w drodze powrotnej nie obyło się bez zabładzenia no i złapal nas deszcz, ale żeśmy zdążyli na pociąg. W Jarocinie stukneło nam 227 km chyba około, więc grzecznie wróciliśmy pociągiem.... Pozdrawiam!
wojtasin Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Przyłączam się do podziękowań, Michale - było bardzo fajnie, tylko jak dla mnie za szybko jeździsz po piasku
premier2 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 witam, w weekend zawitam do Kalisza z rowerem(szosa), może macie jakieś propozycje na ciekawą trasę? Z okolic znam tylko drogę do Gołuchowa i na Szałę
premier2 Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Dzisiaj zaliczyłem Gołuchów i trochę pokręciłem się po mieście. Ogólnie było fajnie, tylko strasznie wiało na trasie, do tego o mało nie zostałem skasowany przez busa na rondzie. Gość się zagapił i nie zauważył mnie Brak mi pomysłu na niedzielę, może ktoś coś podpowie?
bartek_1990 Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 W niedzielę zapraszamy o 10 na rynek do Ostrowa, cotygodniowy wspólny niedzielny trening na szosie A jak coś samemu chcesz pokręcić, to polecam Mikstat i okolice
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.