Skocz do zawartości

[rama] Pedal Force carbon - tani zakup

grzegorz1974paszek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To nie są rady , tylko stwierdzenie faktów , śmieszne jest podawanie tak infantylnej "opinii" , która ma opisywać teoretycznie porządną ramę o której wiadomo, że jest krótka i zaprojektowana pod widelec o długości 366 mm.

Dobrze, że właściciel ramy przyznał, iż "wyzej siedzi mostek" w zestawieniu z tak wysokim, jak na tą ramę, amorem.

Niestety, nikt poważny nie kupuje ramy na podstawie takiej "opinii" :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Mozna kupic tania rame carbon na Ebay . To zdjęcia tej ramy d7360ce06d633ddbm.jpg Interesuje mnie zwłaszcza komin sztycy , jest jakos dziwnie wykończony - taką rurką jakby . Czy tak ma byc - a może to jakas niedoróbka , lub zabezpieczenie przed uszkodzeniem . Tutaj link do ramy http://cgi.ebay.com/Brand-New-Full-Carbon-...id=p3286.c0.m14 No i co sądzicie o takiej ramie - czy można ja porównac do ram sprzedawanych kiedyś w Bikestacji?

Napisano

Wydaje mi się, że to jest po prostu wstawka alu bądź stalowa (może tytanowa?) pod zacisk sztycy - a skoro tak, być może także pod samą sztycę. Powinna zatem sięgać w głąb podsiodłówki na co najmniej kilka cm poniżej łączenia tejże z rurami górną i tylnego trójkąta.

Pozdrówko z domniemaniem ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...