Gość BarteX88 Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Przyszedł czas na zmianę ogumienia Przeglądając całe allegro natrafiłem na takie butki. Słyszałem że Diadora to dobra firma ale wolałbym przeczytać kilka opinii posiadaczy, są na forum ? Ewentualnie można proponować buty innych firm choć wątpię aby przypadły mi do gustu Od razu na początku zaznaczam że odpadają Shimano i SIDI które mi się rozwalają po roku jazdy... Najlepiej aby buty były wyposarzone w klamrę, to głównie z tego powodu zainteresowałem się Diadorą
johny89 Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 Ja śmigam drugi rok w butach diadora wersja carbon i jak dla mnie są super. Klamra dobrze trzyma. W tamtym roku zaliczyłem szlif po asfalcie i klamra to wytrzymała. Pod prostowałem ją trochę i jeżdżę do dziś. Same buty też trzymają sie dobrze. Nie zauważyłem żeby się gdzie rozklejały czy coś podobnego. Ja osobiście polecam.
Gość BarteX88 Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 Ja śmigam drugi rok w butach diadora wersja carbon i jak dla mnie są super. Klamra dobrze trzyma. W tamtym roku zaliczyłem szlif po asfalcie i klamra to wytrzymała. Pod prostowałem ją trochę i jeżdżę do dziś. Same buty też trzymają sie dobrze. Nie zauważyłem żeby się gdzie rozklejały czy coś podobnego. Ja osobiście polecam. a jaki masz rozmiar i długość stopy ?
panchofx Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam. Kupiłem diadora ergo rozmiar 43. Po włożeniu na stopy stwierdziłem, że stopa dobrze się trzyma a rozmiar jest akurat, ale taki na styk, czyli stopa nie ma luzu. Po czym wsiadłem na rower i troche pośmigałem. W trakcie jazdy zdało się wyczuć niewielki ucisk w okolicy palców. I w związku z tym mam pytanie do użytkownika takich bucików, czy te buty chociaż trochę się rozejdą??
Cybula Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Wszystkie buty sie rozszerzaja podczas uzywania wiec nie ma sie co martwic. Wystarczy... troche pojezdzic . Moje buty sa juz dosc stare i maja niestety spory luz. Trzeba bedzie niedlugo wymieniac.
wildix Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 moje vittorie też mi dawały popalić na początku, kombinowałem z uciskiem pasków, ale teraz jest ok
aygor Napisano 16 Września 2008 Napisano 16 Września 2008 Mam ogromną prosbe!!!!!!!!!!!!!! Mam buciki Diadory, miałem wywrote i potrzebna mi jest jedna klamerka!!!!!!!! jak ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupie!!!!!!!! pozdro!
aygor Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 Mam ogromną prosbe!!!!!!!!!!!!!!Mam buciki Diadory, miałem wywrote i potrzebna mi jest jedna klamerka!!!!!!!! jak ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupie!!!!!!!! pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.