Skocz do zawartości

[buty] MTB Diadora Ergo Carbon

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BarteX88
Napisano

Przyszedł czas na zmianę ogumienia :P Przeglądając całe allegro natrafiłem na takie butki. Słyszałem że Diadora to dobra firma ale wolałbym przeczytać kilka opinii posiadaczy, są na forum ? Ewentualnie można proponować buty innych firm choć wątpię aby przypadły mi do gustu :D Od razu na początku zaznaczam że odpadają Shimano i SIDI które mi się rozwalają po roku jazdy... <_< Najlepiej aby buty były wyposarzone w klamrę, to głównie z tego powodu zainteresowałem się Diadorą :)

Napisano

Ja śmigam drugi rok w butach diadora wersja carbon i jak dla mnie są super. Klamra dobrze trzyma. W tamtym roku zaliczyłem szlif po asfalcie i klamra to wytrzymała. Pod prostowałem ją trochę i jeżdżę do dziś. Same buty też trzymają sie dobrze. Nie zauważyłem żeby się gdzie rozklejały czy coś podobnego. Ja osobiście polecam.

Gość BarteX88
Napisano
Ja śmigam drugi rok w butach diadora wersja carbon i jak dla mnie są super. Klamra dobrze trzyma. W tamtym roku zaliczyłem szlif po asfalcie i klamra to wytrzymała. Pod prostowałem ją trochę i jeżdżę do dziś. Same buty też trzymają sie dobrze. Nie zauważyłem żeby się gdzie rozklejały czy coś podobnego. Ja osobiście polecam.

a jaki masz rozmiar i długość stopy ?

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam. Kupiłem diadora ergo rozmiar 43. Po włożeniu na stopy stwierdziłem, że stopa dobrze się trzyma a rozmiar jest akurat, ale taki na styk, czyli stopa nie ma luzu. Po czym wsiadłem na rower i troche pośmigałem. W trakcie jazdy zdało się wyczuć niewielki ucisk w okolicy palców. I w związku z tym mam pytanie do użytkownika takich bucików, czy te buty chociaż trochę się rozejdą??

Napisano

Wszystkie buty sie rozszerzaja podczas uzywania wiec nie ma sie co martwic. Wystarczy... troche pojezdzic :excl:. Moje buty sa juz dosc stare i maja niestety spory luz. Trzeba bedzie niedlugo wymieniac.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Mam ogromną prosbe!!!!!!!!!!!!!!

Mam buciki Diadory, miałem wywrote i potrzebna mi jest jedna klamerka!!!!!!!!

jak ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupie!!!!!!!!

pozdro!

Napisano
Mam ogromną prosbe!!!!!!!!!!!!!!

Mam buciki Diadory, miałem wywrote i potrzebna mi jest jedna klamerka!!!!!!!!

jak ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupie!!!!!!!!

pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...