grocal Napisano 19 Kwietnia 2008 Napisano 19 Kwietnia 2008 Po pierwsze - witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum. Pytanie mam proste i konkretne i liczę, że ktoś z tak licznej forumowej braci będzie w stanie udzielić na nie odpowiedzi. Z góry dzięki! Acha! Jeśli mylę pojęcia lub plotę kompletne bzdury - prostujcie. Każdy kiedyś zaczynał. W moje ręce wpadła Merida Freeway 9100. Wszystko niby fajnie i cacy, ale oglądając rower z bliska zauważyłem dość niepokojącą rzecz. Otóż oś korby z lewej strony jest odkryta. Widać oś, jakieś ząbki, nawet warstwę świeżego smaru. Czy tak być powinno? Nie powinno to być przykryte jakąś zawleczką? Oto jak to wygląda na fotkach z bliska: [ http://rootnode.grocal.pl/images/rower001.php ]
QWEY564 Napisano 19 Kwietnia 2008 Napisano 19 Kwietnia 2008 tak powinno być... unikaj mycia okolic suportu wodą pod ciśnieniem etc a wszystko będzie dobrze
grocal Napisano 19 Kwietnia 2008 Autor Napisano 19 Kwietnia 2008 Dzięki! O takie odpowiedzi mi chodziło! Pozdrawiam i szerokiej drogi!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.