Wooyek Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Pytanie do osób nadal jeżdżących pod teatr w ostatnie piątki miesiaca - czy GMK jeszcze się odbywa? Jak z frekwencją, z atmosferą itp.? Odkąd padło oficjalne forum, kontakt praktycznie się urwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Pewnie się odbywa. Omen ostatnio się wybierał na mase, ale złapał pane i nie dojechał. Jego by trzeba popytać. Na pewno będzie się odbywać, jeszcze teraz jak się już ciepło zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 masa sie odbyła :] Lukashs był z tego co wiem. w Kwietniu juz na 100% sie zamelduje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja też postaram się być Jeżeli oczywiście pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja niestety nie przyjadę bo 25 są moje 18 urodzinki i ide na bibe:DD więc sami rozumiecie;p Ale w maju będe bankowo; już długo nie byłem na masie, ostatni raz chyba w czerwcu 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No dobra, no to wiemy już, że masa się odbywa i nawet mniej więcej kto przyjedzie Ale pozostają jeszcze istotniejsze pytania: ile osób zwykle przyjeżdża, jaka jest atmosfera (wiadomo, jak to wyglądało jakiś czas temu...)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARO Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jeśli dobrze pamiętam to w zimę bylo 9 (słownie: dziewięć) osób, a na ostatniej masie chyba 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Na masie ostatnim razem byłem w październiku 2007 roku. (28 osób było) Jak się odbywało? - Przyjazd masonów na rynek o wyznaczonej godzinie. - Szprychówki, pogawędki, czekanie na start. - Rozpoczęcie przejazdu po Katowicach. - W trakcie przejazdu 3 krotne objeżdżanie poszczególnym rond. - Parę osób się wyłamuje by robić zdjęcia. - Zakończenie przejazdu pod teatrem - Pamiątkowe zdjęcie masonów - Pożegnanie, rozjazd do domów Ile osób? - W zależności od pogody i miesiąca od 10-100osób(taka informacja kiedyś była na stronie MK) Jaka atmosfera? Bardzo przyjacielska, można śmiało pogadać o rowerkowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 będzie ktoś na jutrzejszej masie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja bym sobie dziś podjechał, tylko zbiórka o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 oo. zapomniałem, że dziś ostatni piątek :/ a już umówiony jestem.. niestety znów się nie pokażę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zbiórka o ~17.30 tobek będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Co mi tam, jadę. Ostatnio byłem chyba z rok temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Kto się jutro na masie pojawi? Bo od nas może być od 5-10 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 mało cosik osób przyjechało na dzisiejszą masę. pogoda była ładna, a tu bikerów niewiele więcej niż miesiąc temu. trzeba tę masę jakoś rozpromować. póki co można sobie pooglądac moje kiepskie zdjęcia, stabilizator obrazu wszystko popsuł :/ link zabroniony/files/118916084/masa....05.08.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominico Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No trzeba przyznać że jest nas mało... Wypadałobu podziałać troche z jakąś reklamą, coś typu megafon i np w czwartek popołudniu i w pt ok godziny 17 przez park chociaż przejechać i przypomnieć / powiadomić że jest coś takiego jak MK ! Jadąc dziś przez park widziałem dwukrotnie (jak nie więcej) rowerzystów którzy śmigali po parku. Myślę że część z nich na pewno by wstąpiła chociaż na moment A teraz inna uwaga.. skoro jesteśmy przykładem że rowerzysta ma podobne prawa jak samochód (bo taka jest idea MK na świecie) to dlaczego udowadniamy że niestety tak nie jest? Jadąc nieprawidłowo na światłach czy na pasach kierujących np do skrętu w lewo nie możemy jechać prosto... !! Możemy jechać powoli ale nie bezmyślnie... !! Pozdrawiam wszystkich którzy dziś byli na Masie chociaż przez chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 widzę, że uchwyciłeś paru znajomych m.in Tobka i Sylwie.. :] niestety nie byłem w stanie dziś przyjechać, może w czerwcu sie uda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 No byłem ... Więcej osób! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No trzeba przyznać że jest nas mało... Wypadałobu podziałać troche z jakąś reklamą, coś typu megafon i np w czwartek popołudniu i w pt ok godziny 17 przez park chociaż przejechać i przypomnieć / powiadomić że jest coś takiego jak MK ! Jadąc dziś przez park widziałem dwukrotnie (jak nie więcej) rowerzystów którzy śmigali po parku. Myślę że część z nich na pewno by wstąpiła chociaż na moment A teraz inna uwaga.. skoro jesteśmy przykładem że rowerzysta ma podobne prawa jak samochód (bo taka jest idea MK na świecie) to dlaczego udowadniamy że niestety tak nie jest? Jadąc nieprawidłowo na światłach czy na pasach kierujących np do skrętu w lewo nie możemy jechać prosto... !! Możemy jechać powoli ale nie bezmyślnie... !! Pozdrawiam wszystkich którzy dziś byli na Masie chociaż przez chwilkę Wypadałoby, można by, trzeba by, fajnie by było... i ciagle takie samo smęcenie i dupcenie bez sensu od dawien dawna w wielu topicach, na wielu forach, od wielu, wielu miesięcy... ( bez urazy dominico, nie celuje w Ciebie i sry że troche ostro komentuje Twojego posta ). Od kiedy pewna grupka osób z przeróżnych powodów przestała angażować się w "organizację" lub właśnie bardziej w reklame i rozgłos MK, od wtedy MK straciła swoją liczebność i urok w drastycznym stopniu. Ludzie, więcej roboty, a mniej gadania i narzekania w kwesti Górnoślaskiej MK. To nie jest takie cieżkie na jakie wygląda. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 reaktywacja, jesli mozna to tak nazwac. Masa caly czas jezdzi i mamy ambicje, aby ponownie zbieralo sie na niej ponad 200 osob a nawet wiecej. jednego mozecie byc pewni - niezaleznie od pogody, jesli przyjedziecie - sami nie bedziecie. zatem goraco zachecam wszystkich Slazakow do przyjazdu na Górnośląską Masę Krytyczną. na stronie (przywroconej do zycia, niedlugo takze forum i uaktualniona galeria) dostepne sa nowe ulotki - zachecam do propagowania spotkań. po Masie organizujemy wypady dla tych, ktorzy chca - w wiekszosci przypadkow bedzie to zapewne WPKiW w Chorzowie, np. ostatnio wlasnie tam wyladowalismy. najpierw na malej przejazdzce, pozniej na piwie, pozniej kto z obecnych był typu "skaczącego" - pojechal na tor do 4X, inni ogladali (a jeszcze inni wpadali po szyje w bloto, ale to przemilczmy ) najblizsza masa juz za tydzien, 25 lipca, o godzinie 17.00 pod Teatrem Śląskim w Katowicach (Rynek) mk.slask.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 witam mam pytanie kiedy jest teraz kolejna masa w katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Tak, jak zawsze, czyli w ostatni piątek miesiąca => 29 sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a gdzie jest zbiorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 rynek w katowicach, a dokładniej pod teatrem wyspiańskiego o 17.30:D przyjedź i weź ze sobą znajomych :PP będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na pewno bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.