Skocz do zawartości

[pielgrzymka] II Rowerowa Pielgrzymka do Czestochowy!

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

..no pogoda jest świetna, opalimy się xD Niektórzy już kręcą, ja wychodze z domu za 1h, także do zobaczenia za 2,5h ;D

Napisano

...ja już wrocilem (przez nabiala :)) 110km nabite, szkoda, że nie więcej. Jechało chyba 17 osób, 2 się zgubiły ;D Było super ;) Pozdrawiam wszystkich ;)

Napisano

no niestety na 15 musialem byc w domu :/

dzieki chlopaki, bylo cacy, a nie sor, chlopaki i dziewczyno ;)

do zobaczenia 27 na trasie do czestochowy ;)

Napisano

Wypad super ;) Osob bylo 18, po czym 2 sie zgubily :) Ale w 16 dojechalismy do celu. Trzeba to powtorzyc, za 2 tyg jedziemy do Czestochowy ;)

Napisano

Ja wróciłem jakąs godz temu ;)

Fajny wypad, szczególnie ten odcinek 22km ze śr. 35km/h w piątke ;) i nikt dętki nie przebił, a Omenowi nawet łańcuch nie poszedł xD

To teraz czekać na Częstochowe. Tylko szkoda, ze tak zimno było xD

Napisano

Panowie dzięki za wypad :)

Szkoda, że do 200km nie dobiliśmy ale cóż :) następnym razem ;)

Zobaczymy się w Częstochowie:)

Aha :) Omen wrzuć zdjęcia na jakis serwer ;) będę wdzięczny ;P

Napisano

Odbylo sie bez awarii ;) Mnie tez sie podobal ten odcinek z duza srednia, ladnie sie Sixer trzymales. A tak w ogole kto chetny na ta Czestochowe? Moze nas wiecej bedzie? :)

Napisano

dwie godziny temu dotarłem do domu xDD mi wyszło 176km ;) nieźle było, tylko gdyby nie ten pedał i mały kryzys na 80km :/

łańcuch nie poszedł, bo tylko na ścigach idzie.:DDD

fotki i filmy będą za jakiś czas xD

Napisano

dzięki chłopaki za wypad :(

nie spodziewałem się takiego tempa :) było zajefajnie :D

mi wyszło 225km. Nieźle jak na jazdę na terenowych gumach.

ps.

Szczególne podziękowania dla grupki 5 osób:)

Napisano

@lukashs bardzo niezle :) W ogole ladnie szedles na tych oponkach. No to Panowie trzeba sie szykowac na Czestochowe. Moze zwiekszymy srednia? :)

Napisano

Powiem wam, ze dzisiaj tempo bylo mocne, a jak za 2 tyg ma byc jeszcze wieksze, to bedzie masakra, wiec badzmy ludzmi i nie karajmy sami siebie :P Tak jak dzisiaj, to niezly trening jest :)

Napisano
@lukashs bardzo niezle :) W ogole ladnie szedles na tych oponkach. No to Panowie trzeba sie szykowac na Czestochowe. Moze zwiekszymy srednia? :P

:P troche musiałem za wami cisnąć :P

zawsze można podzielić się na 2 grupy:

1) ludzie jadący normalnym tempem

2) cała reszta, która lubi zapierdzielać:P

tempo można zwiekszyć czemu nie :) ale wtedy na przód musi wychodzić więcej osób, a nie 3 czy 4 :P

Napisano

Z tym podziałem na grupy to jest zły pomysł :P Choć jadąc w większym peletoniku, tolerującym 'normalne' tempo było by świetnie :)

Napisano

ja też mysle , że podział na grupy to zły pomysł, jeśli to ma być wycieczka to trzeba jechac całym peletonem, jesli to ma być trening tempowy można sie ustawić na taka akcje w jakis inny dzień :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...