Wnd Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 ja proponuje skrzyczne trophy, http://www.mtbbeskidy.pl/trasa-2.htm
Wnd Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 kopaczus jak chcesz z nami smigac to podeslij mi swoj nr tel na priva, ok czwartku do ciebie zadzwonie albo ja albo mruwa i powiemy Ci dokładnie gdzie sie mozemy spotkac.
detonator Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Kilka tematów niżej jest moja propozycja Małego Szlaku Beskidzkiego. Podejżewam, że mogę mieć ciężko z wolnym piątkiem, więc wypad prawdopodobnie się przesunie na któryś z kolejnych weekendów:) Proponuje więc w najbliższą sobotę ruszyć na jeden dzionek w Beskid Żywiecki a konkretnie w grupe Wielkiej Raczy. Start rano PKP z Katowic do Rycerki. Z Rycerki praktycznie cały czas czerwonym szlakiem m.in. przez Mładą Hore, Wlk Rycerzową, Przegibek, Wielką Raczę. Powrót ze Zwardonia po 18;00. Pogoda ma być bardzo dobra. Łączny dystans to około 45 km Traskę można oczywiście zmodyfikować Pisze sie ktoś ??
KOGEL Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 hmmm w który to weekend chcesz jechać ? w sumie chętnie bym się też przyłączył
detonator Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 No jeśli chodzi o Mały Szlak Beskidzki to chyba dopiero w czerwcu ale ten wypad w Beskid Żywiecki to teraz w sobotę
KOGEL Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Teraz w sobote odpada bo weekend siedze w pracy, a co do czerwca jak bedziecie wiedzieć kiedy to dajcie mi znać to sobie załatwie wolne
detonator Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 No nie wierzę, nie ma nikogo chętnego na wypadzik w góry ?! Pogoda ma być bardzo ładna, trasa też wydaje mi się całkiem fajna
detonator Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 No szkoda, że nikt się nie zgłosił Oto fotki z wypadu: http://picasaweb.google.pl/detonator1984/WielkaRaczaISpoKa?feat=directlink Napiszę już dziś: jest ktoś chętny w przyszłą sobotę na Pilsko o Rysiankę ? Star z Węgierskiej Górki i powrót też z Węgierskiej. Chyba, że ktoś ma cały weekend i wybierzemy się na ten Mały Szlak Beskidzki o którym już pisałem w osobnym temacie ?
dejmien3 Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Witam. Odnośnie soboty (5 maja) to byłbym chętny zaliczyć jakieś góry. Tylko jaka trasa? Nie posiadam zbytniego doświadczenia w jeździe po tak trudnych szlakach terenowych, no i nie wiem czy rower mi się nie rozsypie:) To tylko Kross Hexagon na XCM-ie hehe.
detonator Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 No to jak z tą sobotą ?? Są chętni, czy znowu niet ?? Traska: czerwonym szlakiem z Węgierskiej Górki na Romanke, potem przez Halę Rysiankę, dalej na Pilsko i powrót przez Halę Boraczą do Węgierskiej. Trasa ma około 48 km.
intruz Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Ale cała trasa tyle ma ? Czy w jedną stronę. Ja bym się może i wybrał bo mam wolny weekend
kuls Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Jedziemy z TomkiemRS w niedzielę w góry, jeżeli ktoś się chce dołączyć to zapraszamy. Trasa w trakcie ustalania...
tomekrs Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Kuls ja proponuje podjechać do Ustronia Zdrój i zrobić trasę: Równica-Orłowa-Świniarka-Trzy Kopce-Biały Krzyż dalej czerwonym w kierunku Klimczoka i Szyndzielni i zjazd na PKP do Bielska, jak zabraknie sił to można z przełęczy salmopolskiej wrócić do Wisły
kuls Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Jak dla mnie bajka. A sił nam na pewno wystarczy, najwyżej zjedziemy do bielska koło północy
Spoonman Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Jade z wami chlopaki. Fajnie bedzie po dluzszym czasie zobaczyc wasze mordy i pokrecic troche O ktorej pociag z Kato ? Strona pkp szwankuje. Jestem w pracy wiec podskocze na dworzec i zerkne na odjazdy z katowic. Dam znac wieczorem co i jak jeszcze ... Swiezak z jednym postem, naprawde dawno mnie tu nie bylo
tomekrs Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Pociąg jedzie 6:43 lub 7:43, proponuję tym wcześniejszym, ja wskoczę w Ligocie
kuls Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 no to mamy problem bo mnie jest wszystko jedno Po konsultacjach doszliśmy do wniosku,że jedziemy tym o 7:43. wszystkich chętnych zapraszamy.
Spoonman Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Ok no to do juterka, postaram sie nie zaspac
tomekrs Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 Dzięki Kuls za wycieczkę , plan wykonany w 100%, co do trasy bardzo fajny czerwony szlak z Białego Krzyża do przełęczy Karkoszczonka i super zjazd żółtym z Szyndzielni, nie polecamy czerwonego z Karkoszczonki na Klimczok, tego nie da się podjechać, do nastepnego
kuls Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Również dzięki Tomek za super wyjazd. Zdjęcia postaram się wrzucić jeszcze dziś, a najpóźniej jutro. A co do podejścia pod Klimczok to wiedz,że Ci tego nie zapomnę!!! Ps. Spoonman żałuj, że się jednak nie wybrałeś z nami!
kuls Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Oto obiecane zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/quls66/UstronBielsko?authkey=Gv1sRgCNmrmuCL8cfqEg&feat=directlink
piotrekbe Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Jakiego amora ma kolega tomekrs w swoim Krossie, jeśli można zapytać?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.