Wnd Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Ja się wybieram w górki, jadę ze Świętochłowic, możemy sie umówić gdzieś po trasie to Cię zgarnę do auta. Poślij mi info ze szczególami dotyczącymi trasy na pw.
Housik Napisano 11 Lipca 2009 Napisano 11 Lipca 2009 wybiera sie ktoś w góry ? ktoś chętny na trase: Wisła Dziechcinka – Stożek Wielki – Kiczory – Przełęcz Kubalonka – Stecówka – Karolówka – Przysłop – Barania Góra – Wisła Czarne – Wisła Dziechcinka ?
Wnd Napisano 14 Lipca 2009 Napisano 14 Lipca 2009 Czy jest ktos chetny na wypad do istebnej w ten piatek, jade i mam miejsce wolne, jak zwykle Pozdr tych co duzo mowia a na trasach ich malo widac
Housik Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 z chęcią ale wiesz... piątek to ludzie raczej pracuja, sob ndz to nie ma sprawy
kuls Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Ja też jestem jak najbardziej za sobotą lub niedzielą!
tomekrs Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Ja w najbliższą niedzielę bardzo chętnie gdzieś w górki wyskoczę Tylko jedno pytanko kierunek Wisła czy Bielsko? Złomek wykombinuj jakoś trasa
Złomek Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 ok, to w niedziele kierunek wisła ..... dolaczamy sie do ekipy kondiego na slawnym yeti i przez barania gore jedziemy do bielska ... pasuje?
tomekrs Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Pasuje , a którym pociągiem z Katowic 7:04 czy 7:49?
Złomek Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 sory, ale zaszla mala zmiana planow jade na Wielka Racze i dalej na Rycerzowa.... najlepszy pociag to niestety 6:21 do Rycerki.... zapraszam ps. jade autem
Złomek Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 kurcze, a ja sie tak czailem, nawet mam inny nick..... tak naprawde tutaj wchodze tylko do jednego tematu... tomek, chyba wyslalismy posta w tym samym momencie. w Rycerce bedziemy cos kolo 9:00-10:00 jeszcze napisze dokladnie..
kuls Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 Złomek o której będą po Ciebie w Pszczynie? My z Tomkiem byśmy do was dołączyli i dalej pojechalibyśmy razem na 2 fury, coby się w Rycerce nie szukać...
Złomek Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 w takim razie zbiórka w pszczynie pod kauflandem o 9:00 (za mcdonalds pierwsze swiatla w prawo )
kuls Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 Złomek jak możesz to wrzuć foty z ostatniego wypadu, to sobie pooglądam nasze ubłocone twarze
Złomek Napisano 21 Lipca 2009 Napisano 21 Lipca 2009 kto mial ublocona twarz, to mial, ty cwaniaku z blotnikami prosze: http://kartonier.lap.pl/gallery/album/5360624354204578977
Wnd Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 W niedziele 2, bielsko-b, ustron lub istebna, sa chetni? dwa miejsca sa wolne. trasa ok 40-50km, bedzie zalezalo od formy uczestnikow i checi start o 7, świętochłowice, mogę kogoś zgarnąć z chorzowa lub ktw. 513 871 472 pozdr, pawel
adamn Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 Z chęcią się dołącze. Z trzech podanych miejsc najlepiej pasowałaby mi Istebna. Transport będę miał własny.
Wnd Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 W takim razie, istebna tartak, obok marketu Rema, zrobimy trase po starym 1 etapie mtb trophy. Podeslij mi twoj nr tel na pw, do istebnej dojade na 8-8,30. Pozdr
ficus Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam! 15. sierpnia (sobota) w Ustroniu odbędzie się maraton MTB z cyklu Eska Fujifilm Bike Maraton 2009. Planuję wziąć udział w takim przedsięwzięciu po raz pierwszy, stąd moje pytanie. Czy ktoś z Katowic i okolic byłby chętny do małej wycieczki trasą maratonu (mega) z ubiegłego roku w następny weekend (8 lub 9 sierpnia) lub nawet w trakcie przyszłego tygodnia? Gdyby znaleźli się chętni znający ciekawe trasy w Ustroniu/Wiśle oraz osoby mające zamiar wziąć udział w maratonie w Ustroniu byłoby super. Co do samego startu w maratonie to jestem na ostatnim etapie przekonywania samego siebie do słusznego (?) wydania 60 zł za sam udział. Jako, że byłby to mój pierwszy udział w maratonie to chciałem się po prostu sprawdzić, powalczyć z samym sobą i przekonać, czy coś takiego jest właśnie dla mnie. Pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdą się chętni!
SlawekS Napisano 3 Sierpnia 2009 Napisano 3 Sierpnia 2009 Czesc chetnie wybrałbym się z Tobą / Wami na trasę tego Mega Maratonu z ubiegłego roku... ciekawe czy wydruk tej mapki bedzie na tyle czytelny by przejechac ta trase w miare plynnie bez ciaglego jej studiowania... no chyba ze ktos dobrze zna okolicę. Jeśli chodzi o mnie to nawet wczesniej niz przyszły weekend by pasował jako że mam teraz jeszcze wolne cały tydzien. Nie wiem tylko jak duzo kręcisz na bikeu żeby nie opóźniać Ja na maraton live sie nie szykuję bo kasku nie posiadam .. no i jeszcze siebie nie przekonalem do takiego wydatku
ficus Napisano 3 Sierpnia 2009 Napisano 3 Sierpnia 2009 To pierwszego chętnego mamy. Ogólnie jeżdżę od jakiegoś czasu często i dużo, średnia prędkość w granicach 22-27 km/h, ale w górkach może nie być tak dobrze. Jakby się znalazł jeszcze ktoś znający trasy w Ustroniu to byłoby bosko.
lasq Napisano 3 Sierpnia 2009 Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam, Więc tak - jestem jakby to powiedzieć niemal miejscowy. Mieszkam 8km od centrum Ustronia. Trasy wszystkie okoliczne mam albo zjeżdżone albo schodzone więc nie byłoby problemu. Po samym opisie, który odczytałem na stronie bikemaratonu mogę Was przeprowadzić. Problem leży jedynie w mojej kondycji. Tzn. jeżdżę po górach ale raczej rekreacyjnie i nie za dużo. W tym roku mam za sobą dopiero jedną trasę (notabene w pewnym stopniu pokrywającą się z trasą MEGA z zeszłego roku) i wyniki, krótko mówiąc, nie są najlepsze: Górki Wielkie -> Brenna -> Kotarz (975m) -> Grabowa (907m) -> Przełęcz Salmopolska -> Smerekowiec (853m) -> Trzy Kopce Wiślańskie (810m) -> Ustroń -> Górki Wielkie Dst: 48.55, Czas Jazdy: 3:41:01, Czas łączny: 6 godzin, AVS: 13.1kmph, V-max: 41.3 Także jeśli odpowiada Wam takie tempo to możemy się przejechać. Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.