Dominik92 Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 prosze o pomoc szukam informacji na temat łańcuchów do całego osprzętu acera kupionego parę lat temu tylko tylna przerzutka jest nowa z góry dzięki za propozycje i pomoc pozdro Dominik92
uchmanek Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 jaki przebieg? jesli jezdzony kilka lat, to prawdopodobnie nowy lanuch bedzie skakal.
Mod Team bogus Napisano 2 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 2 Stycznia 2008 O ile się nie mylę to też zależy jaką masz kasetę, bo chyba nie do wszystkich można stosować trarde łańcuchy. Myślę, że IG50 powinien być dobry.
Dominik92 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Napisano 3 Stycznia 2008 jaki przebieg? jesli jezdzony kilka lat, to prawdopodobnie nowy lanuch bedzie skakal. mały tak gdzieś ok 600km, więc nie powinien skakać
speq Napisano 9 Stycznia 2008 Napisano 9 Stycznia 2008 lepiej mieć twardszy łańcuch - wolniej sie wyciąga a więc i wolniej niszczy zębatki.
Dominik92 Napisano 15 Stycznia 2008 Autor Napisano 15 Stycznia 2008 wielkie dzięki za pomoc ale kupiłem już hg-40 pasuje jak ulał, bo wcześniejszy łańcuch był taki sam w końcu dałem rade odczytać nazwę!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.