Skocz do zawartości

[Enduro] Specialized Enduro version 1.0

wookie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

RAMA - Specialized Enduro FSR

DAMPER - Fox Float R 200mm

STERY - Mix ;]

MOSTEK - Funn Seriall Killa

KIEROWNICA - Easton Monkey Bar DH Carbon

MANETKI - Shimamo XTR 3x9

CHWYTY - No name

AMORTYZATOR - Marzocchi All Mountain 1 2004

KOLO PRZOD - XT , DT Swiss XR 4.1D , DT Revo Black

KOLO TYL - XT , DT Swiss XR 4.1D , DT Revo Black

OPONA PRZOD - Schwalbe RR 2.1

OPONA TYL - Schwalbe RR 2.1

KASETA - Sram R9 12-26

LANCUCH - PC-49

KORBA - Shmano XT 2006

SUPORT - XT

PEDALY - Author

PRZERZUTKA TY - Shimano XTR

PRZERZUTKA PRZOD - Shimano Deore

HAMULEC PRZOD - Formula ORO K24

HAMULEC TYL - Formula ORO K24

TARCZA PRZOD - Formula 180mm

TARCZA TYL - Formula 180mm

SZTYCA - no name

ZACISK SZTYCY specialized

SIODELKO - Fiziki Dolomiti

LINKI I PANCERZE - no name

DETKI - Maxxis Welter Weight

Poki co 13,1kg , do zmiany most , sztyca, chwyty , stery , wiec niedlugo version 2.0 ;)

Maly tuning alu srubkami.

Skok tyl 140 przod 150 mm

e4371164c7f3a276m.jpg

9dcbe00ef50d0847m.jpg

e6ca2596ad41af06med.jpg

2850152a73764847med.jpg

Napisano

Piękny rowerek, jedyne do czego mogę się przyczepić, to czerwone wstawki tu i tam. Jestem perfekcjonistą i takie coś by u mnie nie przeszło:) Tak jak i rdza na śrubkach od tarczy:) Mam pytanko, jak w tej ramie jest z bujaniem przy pedałowaniu i "kopaniem" w pedały? I drugie, gdzie można kupić kolorowe śrubki?;)

Napisano

Calkiem przyzwoity sprzet, choc dosc mocno zmixowany:)

Waga bardzo dobra ale jednak ralphy wymienil bym na cos mocniejszego bo w blocie i na kamieniach moga byc problemy...

Napisano

kolorystycznie - średnio jak na mój gust, ale sprzęt pierwszorzędny do enduro, lekki i mocny. tylko nie brakuje ci w amorze sztywnej osi?

Napisano

Kolorki sie zmienia bedzie w sumie lepiej ale to w nowej wersji zima jak snieg spadnie i nie da sie jezdzic ;]

Niestety odcienie niebieskiego nie pasuja do siebie a staralem sie je zgrac i mi samemu do konca sie nie podoba.

A sztywna os jakos specjalnie nie potrzebna , amorek jest wystarczajco sztywny , coz cos za cos albo niska masa albo super sztywnosc , tak czy owak wszystko sprawuje sie swietnie razem

Napisano

Rozumiem ze wlasnie znalazlem sponsora ? :) , no poki co idzie w biela z niebieskim i zielenia , moze kiedys piasty CK ale poki co za drogie , stery ciezko kupic za 500 zl nie dam za nowe , wiec musze zadowolic sie czyms tanszym ;]

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...