Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie moge sie przekonac do tego koloru, dodatkowo przytłumił fajnośc sterów, to tyle, bo reszta jest światowa.

ale fotki warszawskie :yucky:

Napisano

W końcu!

Mega mnie zaskoczył kolor. Oswoić się chwilę trzeba :P Ale jest pozytyw.

Spodziewałem się że zrobisz kolejnego konsekwentnego klasyka, zgodnie z każdą stroną podręcznika, ale jednak jest w Tobie trochę młodzieńczego szału :).

Mi się bardzo podoba, tylko korbę jakbyś jakąś keirinową dorwał (a tą mi oddał :P ) to by było wszystko. No i stery trochę się gryzą kolorem, ale to szczegół, szkoda wymieniać.

Napisano

Witam,

jest to mój trzeci sezon na tym rowerze, lecz w zime troche go podrasowałem, pomalowałem rame, zmieniłem koło.

6905269036_182bba9964_b.jpg

Napisano

Po co Ci mostek z takim kątem skoro na sterówce masz kilo podkładek ? :D

Aero spoke ....

sturmey archer.....

blb.....

leadera 725 składa się tak rudy_melos_2011_leader_725.jpg

moim zdaniem.

Napisano

5cm podkładek i mostek ostro w dół? bez sensu.

wogle jakiś za długi się ten rower wydaje patrząc jak masz poustawiane te rzeczy. no i klinicznie nienawidzę aerospołków (znaczy jakbym wyrwał na giełdzie za stówę to jeszcze w miarę spoko)

ale generalnie sympatyczny, widelec to co to jest?

edit: kams fajo ubiegłeś mnie :*

ale ten zapostowany przez ciebie też jakiś dziwny, podwójne paski? nie lepsze strapy? z przodu hed3 a z tyłu stars circle czy inny grzmot i turystyczna opona? i taki króciutki mostek?

Napisano

Witam,

jest to mój trzeci sezon na tym rowerze, lecz w zime troche go podrasowałem, pomalowałem rame, zmieniłem koło.

najs

a co to za patent na ramie ?

Napisano

Po co Ci mostek z takim kątem skoro na sterówce masz kilo podkładek ? :D

Aero spoke ....

sturmey archer.....

blb.....

leadera 725 składa się tak rudy_melos_2011_leader_725.jpg

moim zdaniem.

bo mój rower to nie leader....moze dlatego tak go nie złozyłem :)

a ilosc podkładek jest uzalezniona od mojego problemu z rurą widelca, nie mogę jej skrucic i efektem tego jest to co widac

najs

a co to za patent na ramie ?

podkładki filcowe kupione w obi, stosowne pod nogi łozka, krzesła zeby podłogi nie rysować

Napisano

Witam,

6905269036_182bba9964_b.jpg

ja sie jaram, fakt ten mostek dziwnie wygląda, i siodło na niskim poziomie optycznie wydłuża rower ale nóg sobie nie wydłużysz he. dla mnie kozak ale ja jestem z tych nowoczesność stawiają ponad klasykę

Napisano

kaemes za co trzymasz kierownicę?

bo jeśli zdarza ci się jezdzic w dropach [na dole] to powinieneś obrócić kierę żeby jej końce nie wskazywały do góry. pokochasz różnicę.

elberet vittoria randonneur jest kocurem na skidy:)

Napisano

ja wiem, pamiętam nawet jak chłopcy z masha się wypowiadali w reklamie w urbanvelo że 'super opona egeszege, we would not use anything else', ale i tak wygląda jak do trekinga.

Napisano

w sumie to była na pałe ustawiona bo mostek sciągałem.'

Końce do góry ? eeee ręce by mi spadały podczas sprintów.

Niesamowicie sztywne ten kokpit jest, obecne b123 jest 400mm , kiedyś kiedyś stolat temu miałem b123 360mm i powiem szczerze , że jeździć się nie dało - kontrola roweru - 0

Co to jest za rama ta biała skoro nie Leader?

Napisano

Rama fajna, niuskul - rower podoba mi się do wysokosci górnej rury... sztyca i siodlo mi nie leżą, albo jakąs profi naprawde deche, albo cos w kształcie concora bym widział... kokpit z podkladkami to porażka - obrzydliwie wygląda taki krótki i zdropowany mostek - co masz z tą sterówką?

ja bym go widział z jakims czarnym prostym widelcem - cos jak mój strone-dwie wczesniej, i z jakims fajnym baranem, bull barem - reszta masz kozak, kółeczka, ramke... fajna maszyna - Z POTENCJAŁEM :)

Napisano

kaemes masz jakies pliki z naklejką super na kompie może?

szykuje mi się full resto a nie mam zupełnie nic, nie wspominając już o jakichś oryginalnych zdjeciach czy katalogach...

Napisano

bo mój rower to nie leader....moze dlatego tak go nie złozyłem :)

a ilosc podkładek jest uzalezniona od mojego problemu z rurą widelca, nie mogę jej skrucic i efektem tego jest to co widac

podkładki filcowe kupione w obi, stosowne pod nogi łozka, krzesła zeby podłogi nie rysować

Co to za problem ze sterówką? nie chcesz ciąć włókna węglowego? (zgaduję)

Podoba mi się wideł - okleiłeś go folią wylewaną?

Ten "framepad" wygląda jak zaplecione 2 parciane paski. Nie spodziewałem się podkładek filcowych, ciekawa inicjatywa - to się chwali :)

Może jakieś szczegółowe zdjęcia?

Napisano

Witam !

Oto moje ostre koło, w sumie to nic specjalnego. Czekam aż odpisze mielec żeby zmienić haki na poziome.

koła : joytech, sapim, alexrims

korba: sturmey archer 48 będzie 42

zębatka: novatec 18

łańcuch, shimano nexus

sztyca:bontrager

mostek: zoom

p4080113.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...