Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

e tam poprawę, składaj sobie co Ci pasuje, nie sugeruj się, szukaj tego co dla Ciebie najwygodniejsze...rama się za to nie obrazi... mi nie podobają się naklejki remerx i szybki zamykacz... ale to Tobie się ma podobać... A sama rama z krótkim takim tyłem to jest rzadkość, szosówki ostatnio takie chodziły na zdjęciach, a tu proszę ... taka torówka, nie wiem radziecka? Może i tak ale jakoś kanalizy nie przypomina... Bardziej jakieś subtelne NRD. Ale nie znam się, trzeba się zawodników ex z orła podpytać, powinni pamiętać, jak będzie okazja to się dowiem...

Napisano

generalnie zęby ta rama jakoś wyglądała to do wymiany nadają sie tez kola ale jeżeli tobie to odpowiada to nie słuchaj naszych uwag i pier** wszystko.

Napisano

Jaaa... Czadowa rama. Wygląda jakby chciała fruwać! A jak będziesz jechał to siodła nie będzie widać ; ) I nie zostawiaj jej na mieście bo jeszcze ją podwędzę i zostawię swój złom ; )

Napisano

Własnie chciałem się spytać, czy widziałem Cię wczoraj w Otwocku. Zdjęcie mówi samo za siebie. Jak ja nie lubiłem chodzić do tej szkoły.

Napisano

wjechałeś w ścianę gnąc widelec?

A tak w rytmie - czy widziałem Ciebie w niedzielę na Targowej koło Kłopotowskiego przed 14?

Ogólnie to przeklinam teraz krótką bazę bo nie mieści mi się przedni błotnik, i jak tu jeździć w deszczu.., Wicher był lepszy

Pozdrawiam...

Napisano

wjechałeś w ścianę gnąc widelec?

A tak w rytmie - czy widziałem Ciebie w niedzielę na Targowej koło Kłopotowskiego przed 14?

Ogólnie to przeklinam teraz krótką bazę bo nie mieści mi się przedni błotnik, i jak tu jeździć w deszczu.., Wicher był lepszy

Pozdrawiam...

Wjechałem w krawężnik - zjeżdżałem do podziemnego parkingu, robiłem skida, wypiął mi się pedał, z naprzeciwka jechał samochód, zdążyłem się jeszcze wpiąć przyskidować, próbując go ominąć, i finalnie wjechałem w krawężnik, tuż przed autem, spadając z roweru przez kierę i odbijając się głową od stalowego wyklejanego bilbordu. Pogięte koło, ale po zmianie koła okazało się, że głowka przy dolnej mufie się wygięła - mufa tak jakby weszła w rurkę -nigdy nie miałem takiej agresywnej geometrii i overlapa ;)

W niedzilę to nie ja.

Napisano

No mam nadzieję, że głowa lepiej niż rama... a rama do kasacji... ciekawe co teraz znajdziesz ?

Moja rama też wygląda na lekko stukniętą, ale geometria oszalała też z powodu widelca. Po piaskowaniu oglądałem mufy i bez zastrzeżeń...

Napisano

Rama wygląda nieźle ale mam teraz opory psychiczne aby na niej jeździć - chyba zrobię singla, a będę do ostrego czegoś szukał. Miałem kask i to mnie uratowało ;)

Napisano

Nie tylko rama, ale też widelec, drugi raz kask może nie pomóc, proponuję kasację.... Nie ma co ryzykować... To nie kanaliza, tylko ładna szosówka. W teorii po bułki będzie jeździć jeszcze 20 lat, w praktyce może rozjechać się na byle studzience...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...