Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedam piękny zestaw: bycze CSEPEL (czarne), mostek SR (80mm), owijka Barbieri (czarna). Do odbioru i obejrzenia w Poznaniu. Cena do uzgodnienia. Dodam, że sprzęt był kupiony nowy (także mostek)! Wartość nowych byczych to 90pln. Całość jeżdżona około 3 miesiące. Jedyna wada to delikatnie przytarta owijka od opierania o ścianę (tylko z jednej strony).

2011-04-09%25252014.55.27.jpg

Na fotce owijka jest przybrudzona od ściany :)

W rozliczeniu mogę przyjąć siodło (coś klasycznego w ciemnym kolorze), owijkę (czarna lub brązowa).

Ile chcesz za ten zestaw? Nie da sie wysyłac do ciebie prywatnych wiadomosci.

Napisano

Puść tą rame na eBay, tam sie zabijają o stare Gazele.

A ja jestem w posiadaniu całego rowerku gazelle champion mondial tylko że starsze wydanie chyba te 1, rury i widelec r. 531, calutki osprzęt suntour superbe, piękny mostek cinelli, kierownica cinelli g itali, sztyca campagnolo itd :P

Napisano

Mam do sprzedania czarne paski Lapize, bardzo mało śmigane, porządne, z grubej, świńskiej skóry, prawdziwy antivegan.

30 plus fracht.

Napisano

Mam dwa kokpity na zbyciu o tym pisałem wcześniej:

2011-07-16%25252009.50.46.jpg

a tutaj gięta, przycięta do 40cm z pięknymi chwytami i krótkim mostkiem SR (~60mm) drugi mostek SR (100mm) bez śruby trzymającej kiere dodaje jako gratis:

2011-07-16%25252009.54.18.jpg

Pierwszy zestaw 110pln, drugi 80pln. Za obydwa zestawy razem oczywiście upust ;-)

Napisano

Kupię ramę szosową pod koła 28 za niewielkie pieniazki.Może komuś się coś wala w piwnicy albo strychu :rolleyes:

Najlepiej 54-56 cm ,może byc do renowacji :)

Pozdrawiam:)

Gość kudlaty00
Napisano

Koła torowe sprzedam. Więcej info na pw.

Napisano

Ja wiem ,że cena jest wysoka , ale to tylko dlatego ze może nóż widelec ktoś kupi ( pierwszy raz wystawiłem), a rower jest w naprawde dosc dobrym stanie więc ten kto go kupi żałować nie będzie co to ceny to idzie się dogadac

Napisano

To, że obserwujących jest sporo o niczym nie świadczy. Nie raz miałem tak, że pies z kulawą nogą nie zalicytował, mimo że obserwowało 50 osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...