Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

http://velo-orange.b...al-threads.html

przegwintuj to .

bo na rynek takich rzeczy wyglada nastepujaco.

korby kupujesz tanio ale pedały to majątek :)

Trochę szkoda przegwintowywać, tym bardziej, że jakieś pedzie mam. Chyba na razie przełożę te rozbieralne z mojego OK. Najwyżej będę musiał wąskie buty zakładać.

Stówy nie wywalę na pedały. Może ktoś jeszcze znajdzie w "przydasiu" i opyli za parę złotych.

Napisano

Kupię korbę. Kwadrat. Mocowanie blatu na 5 śrub. rozstaw 130mm. ramię 165/170mm.

+jak czarna, ale nie koniecznie.

Spieszy mi się. Będę wdzięczny jak polecicie chociaż jakąś na allegro albo nówkę w sklepie. cena byle w granicach rozsądku i opłacalności.

Napisano

raczej szukam samej korby. nie chcę przepłacać za dodatki których nie potrzebuję

Kupię korbę. Kwadrat. Mocowanie blatu na 5 śrub. rozstaw 130mm. ramię 165/170mm.

+jak czarna, ale nie koniecznie.

Spieszy mi się. Będę wdzięczny jak polecicie chociaż jakąś na allegro albo nówkę w sklepie. cena byle w granicach rozsądku i opłacalności.

Czy to będzie rozstaw 130 ? potrzebuję 100% pewności. proszę o pomoc.

http://allegro.pl/korba-shimano-fc-1050-105-sprawdz-170mm-i1499117240.html

Napisano

Jest sprawa, mam tylne koło (miche, sapim, mavic gp4 i tufo s22).

Problem polega na tym, że na ostro już jeździł nie będę, a muszę jakoś ogarnąć tył na singla.

Najchętniej kupiłbym wolnobieg pasujący do tego gwintu (35x24F), ale jest to zadanie chyba niewykonalne (nawet na crc nie mają wolnobiegów pod taki gwint). Jak ktoś ma to biorę z miejsca. Chyba że się mylę i zwykłe wolnobiegi pasują do tego gwintu, ale z tego co wyczytałem to niestety nie zagra to ze sobą.

Niniejszym, szukam chętnego na całe koło za 240 zł do negocjacji. (ceny nowych części to: piasta miche z kontrą (130) + adapter (30) + zębatka (30) + szprychy (30) + szytka (70) + obręcz (używka za 15) + złożenie (35) = 340 zł).

Oprócz obręczy, która jest używana, wszystko ma przejechane mniej niż 100 km, więc stan igła.

Mogę zamienić się za dobrze zbudowane koło tylne (szprychy dt lub sapim, piasta shimano lub campy z grupy najwyższej lub prawie najwyższej, obręcz do 475g, ogumienie w dobrym stanie). Nawet za cenę samej piasty z przyległościami.

W grę wchodzi też sprzedaż na części, ale ze względu na przyklejoną szytkę wolałbym tego uniknąć.

Napisano

Korba shimano 105 warta 100zł poszła za 50 zł, a 3 dni temu korba shimano 500ex warta 25zł poszła za 55zł bo w tytule aukcji był dopisek ostre koło. heh, dopisek ostre koło podwaja wartość przedmiotu

Napisano

Szukam jakiegoś skórzanego (skóropodobnego) siodełka w wersji damskiej lub przynajmniej jakieś szersze do jazdy w pozycji rekreacyjnej.

Druga sprawa to chwyty lub owijka też skórzana lub skóropodobna.

tu jest rowerek do którego potrzebuję to siodełko i chwyty, a może ktoś zaproponuje coś ciekawszego niż skóra...

i jeszcze zakupił bym klamki (2 szt.) tego typu >> klik <<, najlepiej jakieś wiekowe.

Napisano

Szukam jakiegoś skórzanego (skóropodobnego) siodełka w wersji damskiej lub przynajmniej jakieś szersze do jazdy w pozycji rekreacyjnej.

Druga sprawa to chwyty lub owijka też skórzana lub skóropodobna.

tu jest rowerek do którego potrzebuję to siodełko i chwyty, a może ktoś zaproponuje coś ciekawszego niż skóra...

i jeszcze zakupił bym klamki (2 szt.) tego typu >> klik <<, najlepiej jakieś wiekowe.

Jeśli chodzi o owijkę skóropodobną, to polecam tego Fizika --> http://www.bike24.com/product_pictures.html?product=4866;picture=4

Jaśniejsza wersja 'antique brown' lub ciemniejsza 'honey brown'. Gdzieś je widziałem w polskim sklepie internetowym, ale teraz nie pamiętam gdzie konkretnie. Musisz sam poszukać.

Napisano

Wszystko spoko, tylko jednak wolał bym coś bardziej ekonomicznego. Może komuś zalega jakieś siodełko, które jest za szerokie albo za miękkie, a dla kobitki może być w sam raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...