Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kupię / przygarnę korbe szosową, nawet w opłakanym stanie (w sumie zwłaszcza w opłakanym), ramiona max 170 mm, bcd (rozstaw śrub) 130 mm - (może być wiekszy, ale wtedy łącznie z blatami), kwadrat i gwinty- żeby nadawały się do użycia. super by było z blatami :)

Propozycje prosilbym kierowac na nr gg 1600324

Napisano

Kupie obrecz/koło 28" na wysokim stożku. Najlepiej Shamal albo Gipiemme Tecno ew coś innego polerowanego:) Przód czy tył, beż różnicy, pod oponę lub szytkę:) I dalej uparcie, bez rezultatów szukam widelca klasycznego 26" oczywiście 1 cal. Oferty proszę kierować na priv

BTW trzy stówki za widelec 650c na rurkach columbusa od Pana Rychtarskiego to dobra cena?

Napisano

mam gipiemme tecno na oponę 26" bodajże 16 szprych

gg 4204457

edit to jakis inny model gipiemme - w kazdym badz razie ma nizszy stozek niz tecno :)

lozyska maszynowe

Napisano

Może ktoś chce się pozbyć siodła, poszukuję czegoś klasycznego w kolorze brązowym, stan nie musi być bdb.

Mam graty na wymianę :)

Napisano

Mam takie pytanie:

Składam teraz rower na ramie cilo, zatem rury vitusa też, i problem jest tej materii, że miski suportu neko są jakby za długie - gwint w mufie szybko się kończy. Możliwe to, żeby były suporty z jakimiś krótszymi miskami? A Ty co tam wsadziłeś? Skjuzmi za offtop.

Napisano

reynolds nie robi muf

a richard sachs nie robi rur.

wystarczy taki przykład?

edit.

reynolds jednak jakieś mufy robił

ale to nie idzie w parze jedno z drugimi tak.

Napisano

cinelli nie robiło rur , ba nawet były ramy ,gdzie przedni trojkąt był z reynoldsa a tylny z columbusa.

Nie mowie tu oczywiście o nowożytnej korporacji Cinelli Columbus. :)

by Kamsopedia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...