Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kupię klamki typu cyclocross/timetrial, małe, krótkie, na górę baranka,

głównie chodzi jednak o otwieraną obejmę, tak by nie trzeba było zdejmować gripów/owijki itd, żeby je założyć

tak jak tu u promax'a Promax TT lever

ostatnio poszła taka para na allegro.. ale zaspałem :D

najchętniej para, ale jedną też kupię

Napisano

Kupię suport 68x103mm JIS

(wałek 103mm, gwint angielski/BSA, korpus 68mm, na kwadrat shimanowski)

Gdyby ktoś coś słyszał o istnieniu podobnego cuda w kraju, uniżenie proszę o kontakt.

Napisano

Mam czarne OURY, nieodpakowane, niestety zaplacilem za nie z przesylka ze Stanow 57zl wiec za tyle moge "oddac".

hhhmm mysle ze sie dogadamy,przesli jakas fotke jezeli to nie klopot :).

pozdr.

Napisano

Panowie, gdzie kupię miśka na wysokim kołnierzu w poznaniu?

W bike parku ale przepłacisz, zamów u faryniarza albo ruska, ktoryś z nim powinien to sprowadzic.

Napisano

U ruska to wiem gdzie, ale faryniarza nie. Jestem tygodniowym poznaniakiem jeszcze :rolleyes:

Dowiedziałem się że w poznaniu można zamawiać u Ruska.

Faryniarz to mechanik, ma swoj serwis na Poznańskiej 58a, gdybyś miał np. zapieczoną sztyce on pomoże i wielu trudnych sprawach :P

Napisano

co do tarczy to podjadę jutro ew. w poniedziaek do ruska i sprawdzę.

co do sproketów to 15 durasia bez problemu od gurka na allegro ale z 17 bedziesz miał problem i ratować cię może ew. sprowadzanie z gb lub choćby berlina.

• 2 tygodnie później...
Napisano

szukam stosunkowo lekkich obręczy niedrogich najlepiej na stożek mogą być jeżdżone oby nie jajka. ale wolał bym coś nowego co byście doradzili? tak do 100zl za komplecik?

Napisano

szukam stosunkowo lekkich obręczy niedrogich najlepiej na stożek mogą być jeżdżone oby nie jajka. ale wolał bym coś nowego co byście doradzili? tak do 100zl za komplecik?

Jak chcesz lekkie to nie stożek. Do 100zł za komplet to nic ciekawego nie znajdziesz. Poszukaj tych ja mam na nich jedno kolo, bardzo popularne we wrocku, bo były za 40 czy 45zł do dostania. Tylko, że one ważą tyle co standardowe "stożki" czyli 600+ gram/szt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...