Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupie bieżnie na widelec do sterów Shimano 105 1050 lub inną pasującą. Średnica na widelcu według suwmiarki 26,8 mm.

Napisano

Pod młotek leci headset ATAX. Guidons Philippe Franco Italia. Mostek mierzy 100mm i trochę mocniejszy kąt niż wszystkie inne pospolite mostki szosowe, natomiast kierownica jest z niewielkim dropem i mierzy c-c 40cm. Wszystko jest sprawne, wyczyszczone i wypolerowane. Dochodzi do tego jeszcze piasta shimano pod kasetę 6/7 rzędową FH HG-20 - myślę że do zrobienia singla całkiem OK bo jej stan techniczny i wizualny jest bez zarzutów. Foto wieczorem, zainteresowani PW lub gg 9574465

Napisano

Jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż rometa huragana/jaguara (nie wiem jak rozróżnić) w trakcie przeróbki na ostre. Ogólnie jak kupiłem rower to dużo części było nieoryginalnych, parę części wyrzuciłem bo były totalnie zużyte. Teraz rower jest rozkręcony, rama częściowo odrapana z lakieru - najlepiej dać do piaskowania. Uchwyty od linek częściowo spiłowane - znudziło mi się w połowie zdzierania pilnikiem :/ Jakby był ktoś zainteresowany to mogę zrobić fotki i wszystko pomierzyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...