Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupię ramę z widelcem 56-58cm. Mile widziane z suportem od razu. CrMo, stal reynoldsa albo na columbusach. W sumie to rozważę każdy materiał.

Podbijam dalej bo suszaaa

Napisano

Kupię ramę z widelcem 56-58cm. Mile widziane z suportem od razu. CrMo, stal reynoldsa albo na columbusach. W sumie to rozważę każdy materiał.

Podbijam dalej bo suszaaa

No to może podłączysz się do zbiorowego zamówienia: http://www.forumrowerowe.org/topic/69891-ciekawe-aukcje-allegro-i-ebay-oraz-sklepy-internetowe-ii/page__view__findpost__p__1118200? Za jakieś 400 zł można mieć fajną ramkę.

Napisano

231d76e699e2df21gen.jpg

Sprzedam obręcze Swift Arriv, czy jak tam to się pisze :P , malowane proszkowo, stożek 50mm (200zł).

Mogę je sprzedać wraz z piastami Joytec (250zł).

Napisano

Sprzedam:

- Zębatka nakręcana DURA ACE 16T krótko używana, w bdb stanie na łańcuch 1/8 (szeroki)

- Sztyce Promax Carbon 27,2mm naruszone ząbki od ustawiania kątu siodełka, ale jak się dołoży do pieca imbusem to ani drgnie (mocno dokręcić) ;) waga ok. 150g

- Opona Bontrager 650x25c może z 200km przelotu, latała na przodzie w kozie ;)

PW albo GG: 3105976

Napisano

dobrze że napisałeś że chodzi tu o dokręcanie a nie dokładanie do pieca bo się zmartwiłem z tego względu że mam centralne, a tu do pieca nie dołożę ;c

Napisano

Kupię kiermanę baranka z mostkiem , najlepiej alu

- siodełko coś klasycznego Turbo lub coś w ten deseń

- piaste ostrą tył

Napisano

Sprzedam szosę motobecane. Rama 62, jakieś tam rury, kółka proste, wszystko jak na foto. Fajny, bezprzewodowy licznik cateye. Szpej to jakiś dziwny sachs, ale wszystko hula.

Dodatkowo dokłądam korbę 105 z dużym blatem Biopace, a małym zwykłym. Zza kwiatków też wygląda ładnie. Z tyłu jest pana, bo koło było centrowane, a pompkę mam gdzie indziej. Więcej info priv.

https://picasaweb.google.com/rbs.pfss/Mbk?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO7d_9j_oOu4PA&feat=directlink

Napisano

Kupię przedni hamulec szczękowy. Najchętniej shimano Tiagra, albo Sora, albo coś w tym pułapie.

Jeśli ktoś ma coś takiego to bardzo proszę pisać na priva.

Napisano

Szukam sztycy 25,8 mm, długość ok. 250 mm lub więcej.

A na sprzedaż mam nowe stery calowe pod aheada, czarne i chromowane - 25 zł za komplet + wysyłka 7 zł. Lub ewentualnie wymiana na sztycę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...