Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupię nową tylną piastę na 4 łożyskach maszynowych 24H z wysokim kołnierzem (70mm) najchętniej w czerwonym kolorze pod Shimano.

Napisano

Kupię sztycę 25mm, srebrną z zamocowanym jarzemkiem. ("rura+nakładane przedwojenne jarzemko" nie wchodzi w grę)

Napisano

Kupie / wymienię się.

Dwie obręcze. Szukam czegoś lekkiego o niskim profilu koniecznie na 36 szprychy pod oponę.

Mogę wymienić się na nowe MA40 32, lub mam parę innych gratów. Lista rzeczy na wymianę na specjalne życzenie w PW.

Napisano

Mam na sprzedaż obręcze Swift Arriv, malowane proszkowo, na biało.

Cena, do uzgodnienia ;)

Wysokość 50mm!!!

Napisano

poszukuje obręczy 28" 30mm byle nie swift arriv bo są za szerokie, mogą być używane accenty roadrunnery byle bez bicia i proste ew. całe koła na tych obręczach, moga być na joytechu, bez opon, dętek, jeśli ktoś ma przemalowane na biało to będzie ideał : )

Napisano

teoretycznie o takie mi chodzi, praktycznie chcesz pewnie dużo pieniążków, a mi zależy żeby wyszło tanio. Nie jest to czasem swift 30mm ? No i lipa, że pomalowana bieżnia, bo laska będzie śmigała z hamulcami. Docelowo chce zbudować takie koła jak twoje.

Napisano

A na pewno nie chciałbyś moich swift arriv?

Mogę sprzedać Ci je wraz z srebrnymi joytec'ami.

Miejsca na hamulce nie są pomalowane.

Napisano

to jest taurus remerxa 30mm. a pomalowane nie przeszkadza przy hamulcu, tylko się trochę może brudzić. cena na pw, może podpasuje.

Napisano

to jest taurus remerxa 30mm. a pomalowane nie przeszkadza przy hamulcu, tylko się trochę może brudzić. cena na pw, może podpasuje.

Ale farba się będzie wycierać i brzydko wyglądać.

Napisano

Kupię ramę z widelcem 56-57cm. Mile widziane z suportem od razu. CrMo, stal reynoldsa albo na columbusach. W sumie to rozważę każdy materiał, chociaż najmniej interesuje mnie hiten...

Napisano

Szukam ramy z widelcem, w ostatecznosci jak coś konkretnego to może być i bez,, problemem jest raczej rozmiarówka, szukam czegoś 62+ :)

Napisano

Kierownica i mostek na sprzedaż.

Leżały w szafie, potrzebują małego czyszczenia i polerki.

Szerokość kierownicy od środków końcówek rury to 36cm

Długość mostka to 8cm

20zł + wysyłka

dsc0184qk.jpg

dsc0188yq.jpg

Napisano

W niedalekiej przyszłości będę potrzebował :

*Czerwony łańcuch dartmoor/taya (może być używany)

*Czerwone lub biało czerwone siodełko (csepel a raczej wszystko pasujące do kolorystyki)

*Obręcze (2x) 30mm byle nie stars circle, mogą być już pomalowane na biało (oczywiście prócz bieżni hamulca), proste, nie bite

*Pedały platformy czerwone

*Czerwone strapy ew. niebieskie

*Pomarańczowe opony mogą być kendy kampaign.

Wiem że te przedmioty łatwo tanio kupić ale wolałbym zaoszczędzić i kupić używane lecz w dobrym stanie. Ew. do wymiany/ na sprzedaż będę miał przerzutki 105, czarne lub białe klamki 105, manetki 105, blaty 2x 52, 1x42 na 130bcd, pedały shimano 105 z noskami, czerwonymi paskami christophe i oryginalnymi odblaskami sakae, mostek z nietypowym barankiem (jakby rozgięty do zewnątrz z bardzo małym dropem), koła MAVIC MA2 na piastach i trybie 105 z dętkami i oponami hutchinson w stanie bdb ! Zdjęcia przedmiotów które będę miał na sprzedaż/wymiane w przyszłym tygodniu : )

Proszę pisać na pw/ gg 9574465 lub od razu wysyłać zdjęcia przedmiotów na hablababla15@o2.pl

Napisano

Kupię ramę z widelcem 56-57cm. Mile widziane z suportem od razu. CrMo, stal reynoldsa albo na columbusach. W sumie to rozważę każdy materiał, chociaż najmniej interesuje mnie hiten...

Gość w serwisie na poznańskiej ma ramę 58 cm. Przynajmniej tak mówił :)

Napisano

Przypomne sie.

Kupie:

koło tył (najlepiej z flip flopem)

sztyca 25,4 długa

siodło (brązowe lub białe)

opony

korby najlepiej z blatem 46

kontakt daniel.rudowicz@gmail.com

gg 10432576

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...