Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedam bycze rogi, szerokość 38 cm, średnica mocowania 25 mm. Stan jak na foto, jeździły zawinięte owijką więc poza zadrapaniami widocznymi na zdjęciu stan prawie idealny. ALBUM To te same bycze co ma marianoitaliano i Adaasko więc możecie sobie zobaczyć jak to w rowerze wygląda.

Cena 60 zł z wysyłką, możliwość wysyłki za pobraniem (ale tutaj sobie zastrzegę odmówienia wysyłki za pobraniem w niektórych przypadkach), mogę wystawić na allegro. Kontakt PW lub mailowy cwiertnia_j małpa wp.pl. Jeżeli coś to pytać, chętnie i w miarę szybko odpowiem.

Napisano

Przygarnę za przysłowiowy browar:

Wideł 1" nakręcany, czarny/biały/chromowany, z jak najmniejszym wyprzedzeniem (no, jakaś szoska czy coś)

Może ktoś ma w jakiejś Szafie Zapomnienia.

Pzdr

Napisano

https://plus.google.com/u/0/photos/100372546750983197440/albums/5755806927196113985

wszystko co na zdjęciach leci na sprzedaż (koło zaklepane, ale opona i zacisk dalej są do sprzedania). a są to:

przerzutki Sachs (przód, tył, manetki na ramę)

kierownica Csepel Pista, bawełniana owijka, mostek SR Custom (może pójść osobno)

pedały Lyotard z ręcznie szytymi przeze mnie paskami (system połączenia power gripsów ze strapami, może pójść osobno)

siodełko Selle Royal Dolphin, sztyca Kalloy aero 27.2 (może być osobno)

opona Vittoria Zaffiro 23c

zacisk przedni Dartmoor Bolt on

ceny, info na PW, gg 3867352 lub gorrezz@gmail.com

Napisano

Kupię nie za drogo :) widelec szosowy nakręcany 1", długość sterówki min 170 mm, rozstaw 100mm, dobrze jakby waga była tez nie za duża:)

Napisano

kupię bycz rogi, stan obojętny właściwie, dobrze, jakby koło mostka nie były bardzo porysowane, reszta idzie pod owijkę. Mocowanie 26mm, ewentualnie inne jeśli razem z mostkiem klasycznym, 1 cal, nie za wysokim.

Napisano

Niestety prawdopodobnie pod młotek pójdzie moje OK:

dsc5739y.jpg

Aktualnie w setupie z:

- pedały shimano 600 dokąłdnie taki sam zestaw: http://allegro.pl/oryginalene-pedaly-shimano-600-z-noskami-bcm-i2423690231.html

- kokpit 3ttt sygnowany F.Moser

84868082.jpg

Korba grimme dual spirit wypolerowana jak mostek

dsc6166.jpg

- siodełko selle italia TURBO

- Rama rozmiar 58 cm podsiodłowa. Małę prześwity, made in France TITAN

- Koła ambrosio, nie ukrywam że nadają się do wymiany

Cena za całość jaka by mnie interesowała to 470zł

Propozycje poszczególnych części proszę kierować na PW.

Napisano

Kupię widelec szosowy 1". rura sterowa min 18 cm, może ma ktoś nie potrzebny, oraz kierownicę do ostrego bycze rogi ewentualnie jakąś giętą

gg: 4381399

Napisano

Kupię długą sztycę 26.4 może być ZOOM/ACCENT, srebrna.

W rozliczeniu mogę oddać SR Laprade 26.4 (krótka) lub ITM 26.8 lub ZOOM 25.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...