Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

Sprzedam nową owijkę Fizik Microtex. Mam tylko jedną sztukę. Kolor Brązowy więc raczej rzadkość u nas taka w stylu retro ;) Cena 30 zeta. Jak coś pisać na priv.

Napisano

Dorwałem obręcz Campagnolo Moskva 80 na 32 szprychy. Bok nie jest zdarty od hamulców do "blachy", więc obręcz jest jednakowego koloru .Jak by ktoś miał jakieś interesujące propozycje cenowe to może dać znać na PW, później postaram się fotki wstawić.

Napisano

Poszukuję małej zgrabnej klameczki hamulcowej na 2 palce. Sęk w tym, żeby była w kolorze srebrnym (najlepiej z połyskiem;) ) albo złotym. Ktoś coś gdzieś ?

Napisano

po co ci hamulec?

sprzedam prawą korbe Shimano Dura-Ace 175mm - myślę że jak by założyć spd to by nie haczyło o ziemie, zresztą to też zalezy od ramy -40zł ze śrubami do blatów

mam też do niej zębatki dura ace 42(stan db+) i 52z(db-) zdjęcia wieczorem - za sztuke 35zł.

http://img41.imageshack.us/i/660286848.jpg/ wyglada jak ta

za cały zestaw 90zł.

cena taka bo nie każdy może to mieć. :)

Napisano

AAAAAaaaaaaaaszosową korbę kupię, mogą być same ramiona + pajączek!!

Być może sprzedam piastę torową novateca (flip flop) srebrną, okaże się po przeglądzie mojego nowego-starego nonama ;) Zainteresowani -> PW

Napisano
Dorwałem obręcz Campagnolo Moskva 80 na 32 szprychy. Bok nie jest zdarty od hamulców do "blachy", więc obręcz jest jednakowego koloru .Jak by ktoś miał jakieś interesujące propozycje cenowe to może dać znać na PW, później postaram się fotki wstawić.

to co z ta obrecza, pisalem na priv ale nie dostalem odpowiedzi, a ja bylbym zainteresowany pozdro

Napisano

Szukam korbki na kwadracik z blacikiem. Preferuje raczej starą szkołę. Najchętniej odbiór łosobisty Toruń/ Poznań

Napisano
Szukam korbki na kwadracik z blacikiem. Preferuje raczej starą szkołę. Najchętniej odbiór łosobisty Toruń/ Poznań

Jaka długość ramion Cię interesuje?

Tak się składa, że jestem w posiadaniu korby Sugino 165mm 52T/40T. Dostałem ją od Ivan'a, używałem 1 raz i mi jakoś nie podeszła długość ramion. Więc prawi nówka sztuka.

Dostałem ją za free więc za free ją oddam. Jedynie koszt wysyłki z Gdańska ;)

A... jedyne co lekko rzutuje, to to, że korbka owa ma zintegrowaną osłonę łańcucha.

Napisano

Kilka fotek korby:

a9940f55b81be4f2med.jpg

2bfbda4513e07922med.jpg

9559389f4960212dmed.jpg

26550d8a1385731bmed.jpg

dfe40c3939ef80c7.jpg

87c26a46805c5622med.jpg

4ca5f8be2e2d99edmed.jpg

Wymiary:

Długość ramion: 165mm

Rozstaw otworów:

- mniejsza zębatka: 105mm (c-c)

- blat: 178mm (c-c)

Otwór na śrubki do blatu: 7.17mm (wąski komin - patrz foto)

Waga:

- z blatem 52T: 642g

- kompletna korba z obiema zębatkami: 716g

Brak śrub mocujących do suportu.

Pierwszy w kolejności do obdarowania jest emulov. Jeśli jemu coś nie podpasuje to następny w kolejce jest Gurek.

Jedno zastrzeżenie: ponieważ sam dostałem tą korbę za free (dzięki Ivan;-)), to, jakby komuś nie pasowała, musi ja również za free oddać innemu potrzebującemu. Żebym nie widział jej później gdzieś na allegro, bo przyjadę i złoję dupsko ;-)

Napisano

to ja z chęcią przyjme :confused:

a na allegro jej nie zobaczysz nie martw sie.

ja sie nia zaopiekuje.

adres na pw

Napisano

kupie LEWE RAMIĘ KORBY SHIMANO 105 dl. 170.

na kwardat, w dobrym stanie

jesli komus zalega chętnie przyjme i sie zaopiekuje ;)

Napisano
Jakby to Sugino jeszcze zostało, a Gurek się rozmyślił to ja też bardzo chętnie :verymad:

Przykro mi, ale w piątek paczka poszła do Gurka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...