Skocz do zawartości

Koszulka na Ostrobramskiej

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuje Eciu za pomoc :) dokładnie Koszulka biało-czerwona Northwave Hearth rozmiar M jest ona w sklepie na Ostrobramskiej 64. Koszulka wygląda tak:

Kliknij tutaj!

Warszawiacy proszę o Waszą pomoc :)

--- 18.08.07.:

Widze, że za bardzo nie ma kto pomóc ;) chyba będe musiał zrezygnować z tej koszulki i kupić jakąś inną ale oczywiście Northwave'a hehe :D Dziękuje Eciu za pomoc :D

Napisano

Spoko, nie ma sprawy.

Nawet gdybyśmy chcieli, nie moglibyśmy teraz pomóc z powodu drastycznego niedoboru funduszy ("szefostwo" na urlopie) :) .

Pozdrówko w kryzysie :D

PS. A sklep nie może sprzedać wysyłkowo?

Napisano

dzwoniłem dwa razy do sklepu i odpowiedź była jedna: " nie praktykujemy wysyłki towaru" można tylko osobiście ją odebrać. Postaram sie poczekać może coś nowego będzie, a jak taką gdzieś zobacze to i tak kupie, bo poprostu według mnie jest piękna :)

Napisano

dzwoniłem do wszystkich sklepów w które są podane na rozpisce northwave i tylko na Ostrobramskiej 64 była tydzień temu B) wczoraj mi minęła rezerwacja tej koszulki tak więc już chyba jest normalnie do kupienia z powrotem

Napisano

Jak dzwoniłem do nich to nie mieli ale zawsze można zobaczyć :D Koszulka Northwave heart kolor biało-czerwony rozmiar M zadowole sie już nawet kolorystyką czarno-czerwoną tak mnie to pogrążyło :D tylko żeby był rozmiar "M"

Napisano

Temat do zamknięcia. Koszulka kupiona u kolegi z forum Spidera :) czekam teraz tylko na przesyłkę. Jeszcze raz Dziękuje wszystkim forumowiczom i jakże miłej administratorce naszego forum Eci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...