Skocz do zawartości

[Poznań] Dobre i tanie sklepy rowerowe

Mad Max

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mógłby ktoś polecić dobre i najlepiej tanie sklepy rowerowe w Poznaniu (mogą być też okolice)? Jeżeli coś będziecie pisać, to podajcie adres lub chcoiaż stronę internetową. Znam Colex'a, ale słyszałem ze drogi, chociaż kupiłem tam buty (SPD) i dało się potragować ;) Ale to było przed sezonem. No i jeszcze Ski - team, ale słyszałem o nich tyle negatywnych opinie, że raczej się tam nie udam. Z góry dzięki za wszystkie namiary :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja ostatnio trafiłem do sklepu rowerowego przy pętli tramwajowej i autobusowej... ulica bodajże Sobieskiego (???) w każdym razie pętle ma tam 51, 74 i jeszcze jakieś. Fajny sklepik, niezłe zaopatrzenie i chyba w miarę tanio. A i śrubkę baryłkową mi załatwili jak prosiłem:)

a poza tym - cyklotur - chociaż odkąd przeniósł się na Kwiatową to chyba ceny skoczyły.

Napisano

rekin5551 - możesz podać dokładny adres?

daVe - ten sklep jest gdzieś na osiedlu czy zaraz przy pętli, bo przyznam że os. Sobieskiego to nie moje rejony, ale jeżeli jest tam dobry sklep to mogę się tam przejechać :P

Napisano

Sklep jest na osiedlu niedaleko pętli :P

W skrócie to jadąc tą drogą koło pętli tramwajowej w kierunku na Morasko zobaczysz go po lewej stronie zaraz za pętlą.

Napisano

BICYKL

Zdzisław Obiegała

60-688 Poznań

os. Jana III Sobieskiego

pawilon przy bl. nr.26

tel: 8-235-126

www.bicykl.com

Kilka razy tam kupowałem. A swoją drogą to jeszcze na ul. Dąbrowskiego 449 (przy drodze A-2) jest taki sklep biketop. Tel:061 8403233 Tutaj nie kupowałem ale 2 razy byłem i obsługa wydaje się być fachowa.

pzdr

Napisano

Ja mogę polecić serwis armotu na Franowie. Sklep mają drogi, ale serwis jest bardzo dobry, do tego małe naprawy/regulacje robią od ręki i za friko. Chętnie też coś doradzą i porzyczają specjalistyczny sprzęt na miejscu jak ktoś coś chce zrobić a nie ma własnego. Ceny części/akcesoriów niestety drogie :).

Napisano

Sory, ta stronka to www.bicykl.com.pl A słyszał ktoś o takim sklepie SAIKO??? wczoraj tam byłem prowadzi go mistrz swiata z Montrealu 1974(były) Janusz Kowalski. Duży asortyment macie też jego stronke:

LINK

Na tej stronce macie spis sklepów w Poznaniu:

LINK

pzdr

Napisano

Zamawiał ktoś amora Manitou w Armocie na Zwycięstwa ?? Bo z zamówieniem byłem w czwartek zeszły tydzień i czekam. Jestem ciekawy ile to jeszcze potrwa.

W ogóle to jeżdzę na zakupy do Rybczyńskiego, Cyklotura i Armotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...